Transferler güzel.Umarım bu sezon ligde şampiyonluk gelir![]()
Transferler güzel.Umarım bu sezon ligde şampiyonluk gelir![]()
3.TUR 2.MAÇ
Maçlar güzel gidiyor.Takım kendini bulmuş gibi.
Sattığın oyunculardan güzel para kazanmışsın, başarılar
...
gökhan töre ve sinan bolat iyiolmuş bende sinan bolata emanet ettim kaleyi![]()
4.TUR 1.MAÇ
Mehmet Topal 59-Gignac 65
HAZIRLIK MAÇLARI VE UEFA MAÇLARI GOLLERİ
Çoğu tatildi.
4.TUR 2.MAÇ
Mehmet Topal 19,32
Crash dumps aldım.Son save Legia maçından önceydi devam ediyorum
![]()
4.TUR 2.MAÇ
Gignac 20-Durand 60-Ceyhun 72
1.Hafta
Wilfried 5,90+1
DK 5
DK 52
DK 54
DK 58
DK 63
DK 66
DK 70
DK 84
DK 88
DK 89
DK 90+1
İnşallah beğenirsiniz
OBAA ! Çok pis uğraşmışsın helal olsun ! Durum harika .
Sunum çok güzel, başarıda var. Durumun iyi olduğunu söylemek zor olmasa gerek![]()
2D görüntüleri görünce nostalji yaşadım, ne günlerdi.. Bırak 2D'yi eskiden bize sadece yazılar bile yetiyordu bu oyunda.. Birçok pozisyon hayalgücümüzde canlanıyordu, keyifli ve farklı günlerdi.. Bu arada deli gibi uğraşmışsın, teşekkürler..Kariyerinde başarılar dilerim renktaş..
Takdir ettim ve beğendim ama şimdi gaza gelip bütün maçlarda bu yola gitme çok yorar seni, başarılar.
...
sinan bolatdan aldıgım performans inanılmaz şampiyonlar liginde bile kornere giden topa bile atlayıp tutuyor topu ya2d gösterim anlatımı ya ben düşünüyordum boş zamanımda yapayım diye benden önce davranmışsın eski fm günlerine dalıyor gidiyor insan bazen bende 2d olarak izliyorum güzel oluyor birde 2d izlemek golleri pasları maçıyani :=)
2-3.Haftalar
Gignac 18,31-Fatih Kılıç 60
Mehmet Topal 4-Gignac 6,34-Antonio Markus(kk45)-Wilfried 56
Grup A 1.MAÇ
5.Hafta
Andrada 27-Kazım 66,73-Gökhan Töre 69
Büyük derbinin hakemi Bülent Yıldırımdı. Maç arenadaydı taraftarımız geçen senenin mutsuzluğunu hiç göstermeyecek şekilde hazırlanmış maçı bekliyorlardı. Bir pankartta Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden yazıyordu. Bu güzel taraftar maçın başlayış düdüğüyle hiç susmadılar. Dakikalar 27'i gösterirken Selçuk korner kullanıyor. İçerisi ana baba günüydü. Selçuk korner kullandı, Rodrigo Andrada Volkan'ı mağlup ederek durumu 1-0 yaptı. Artık ilk yarı bitti dedi Galatasaray 2 uzatma dakikası oldu. 3.uzatma dakikasında (!) Alex'in bomboş pozisyonda gol atmasıyla durum eşitlendi. Fenerbahçe ikinci yarı iyi başlayamadı fakat Alex çok tehlikeliydi. Her zamanki gibi pasları oldukça iyiydi. 63.dakikada Fenerbahçe atağa çıkarken Alex'e yapılan harekette Alex sakatlandı ve çıktı. Çok değil 3 dakika sonra Didier Tchomou'nun müthiş pasında Kazım topu köşeye bırakarak 2-1 yaptı skoru. Galatasaray taraftarları susmuyordu. Bütün Fenerbahçeli oyuncular ıslıklanıyorlardı. 3 dakika sonra Kazım sağ kanattan ortayı açtı Gignac vuramadı ama arkasındaki Gökhan Töre topu 90a yolladı. 3-1 oldu maç. Artık Galatasaray rahatlamıştı. 4 dakika sonra kornerden pas verildi Kazım dar açıdan müthiş bir gol attı ve 4-1. Çok değil Alex sakatlanalı 10 dakika olmuştu. O zaman skor 1-1di şimdi 4-1. Taraftarlar ''Hatıralar sarmış 4-1 yanımızı'' derken Bülent Yıldırım son düdüğü çaldı. Maç bitince Hakan Körpe adına tezahürat yapılıyordu.
Kazım'a bak sen 2 gol atmış, anca Fener'e atar kerata : )
...
fener iyi tokat yemiş, bu arada fenerin kadro bomba, sağ bek ziya şengül, liberoda ali şenle vefa küçük, sol açık selim soydan, ilerde selçuk yula ile sabin ilie![]()
![]()
UEFA Avrupa Liginde 5 maçta 2, ligde 5 maçta 1 gol yiyen Sinan Bolat 2 hafta yok.
Fenerbahçe'yi yenmen acaaayip iyi olmuş kanka.Daha ligin başındasın.Kaybettiğin maçlar olacaktır , takma .