Sayfa 20 / 30 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Kupa bekliyoruz kupaa

[URL=http://img689.imageshack.us/i/nejatbabanewsgelenkutus.png/][/U
    RL]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bir süredir yoktum. Uçmuşsun adeta Chelsea maçı deplasmanda zor olacak. Başarılar

Quote Originally Posted by Shelf View Post
    Kupa bekliyoruz kupaa
    Bakalım inşallah hayırlısıyla almak amacımız zaten :=)
    Quote Originally Posted by entolik View Post
    Bir süredir yoktum. Uçmuşsun adeta Chelsea maçı deplasmanda zor olacak. Başarılar
    ENES im nerdesn sen ya özledik valla
    evet dk 82 iki Takımda Ölümüne Oynuyor resmen maçda suan Toplam gol Olarak 1 Gol Var..

Maçda Red Card Var.. dk 72de Geldi

enes seni görünce asıl yazacgım şeyi unuttum la

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    Maçda Red Card Var.. dk 72de Geldi

enes seni görünce asıl yazacgım şeyi unuttum la
    heyecan yaratırım böyle maçın ss lerini bekliyorum

Maçın Son Düdüğü Çaldı.. Maçda Toplam 1 Gol Ve 1de Kırmızı Var.. Ayrıntılar Birazdan...

NOT: SOyunma Odasına Gidip Bazı Futbolcuları Tokatlamak İstiyorum..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ya arkadaş, maçta 1 gol var diyorsun, söylesene kim atmış, bir gizemlilik hali, bir bilinmezlik almış başını gidiyor, Telegol'e iyi muhabir olur senden

..:: Şampiyonlar Ligi Maçı ::..

Chelsea ile ölümüne bir mücadele segiledik onlarda bizde çok hırslı ve istekliydik.. Futbolcularım yorgundu ama yorgun olmasına rahmen sahaya yüregini Yansıttı Çok zorlansakda Kazanmayı Başardık İşin Tuhafı chelsea 10kişi Kalınca Aşırı zorlandık.. 2 3 tanede Bomboş Pozisyonda topu aglar yerine resmen dışarı attık biri görse isteyerek attı bu futbulcu dışarı der ya Geçen senenin Şampiyonlar Ligi Ve Avrupa süper Cupa Şampiyonunu 2 Maçdada Yenmeyi Başardık Bu gurur Bizim

[YOUTUBE="29bIwthIX_c"] Chelsea - GALATASARAY[/YOUTUBE]

Maçın Yıldızı: Petr CECH Puanı: 8.2

Quote Originally Posted by entolik View Post
    heyecan yaratırım böyle maçın ss lerini bekliyorum
    maçda çok heycanlıydı ya tek gol var ama maçın önemli anlarını upload etmeyi bulamadım yada yok galiba bulsaydım önümli anlarınıda koyacakdım sadece maçın tek golünü koyabildim işde:=)

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Ya arkadaş, maçta 1 gol var diyorsun, söylesene kim atmış, bir gizemlilik hali, bir bilinmezlik almış başını gidiyor, Telegol'e iyi muhabir olur senden
    gol atanıda diger ayrıntılarıda.. hepsini aynı anda açıklayam dedim

Hiç yorum yok mu

Chelsea maçı gayet iyi, başarılar.

he bi 4 1 lik maçda crash dumps hatası aldıgım için baştan oynamak zorunda kalmışdım o maçıda 5 0 kazanmışdım onu yazmayı unutmuşum şimdi görüdm k bakmayın :/ hep sinirden unuttum ya bu hatanın çözümünü bilen varmıya (

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Chelsea maçı gayet iyi, başarılar.
    sagolasın nikocum chelsea geçen senenin şampiyonlar ligi ve Avrupa Süper Kupası Şampiyonu idi ZOrlansakda 2 maçdada Yenmeyi Başarmak Hem Çok ZOrdu Hemde Çok Heycanlı Ve zevkliydi hemde bu maçlarda hep takım oyunu oynuyarak kazanamak endegerlisi idi

önümüzde denizli maçı var ondan sonra geri şampiyonlar ligine Copenhang maçına gidiyoruz buarada ben chelsea 1 0 yendigimde copenhang da schalke 04 kendi sahasında 1 yenmiş.. :=)

bana iyi 4 buçuk 5 yıldızlı Youth Coach Önerisi olan varmı şuanki Youth Coach emekli olucak ya sezon sonunda (

Lig Maçı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

chelsea maçı tarifsiz keyifli olmuş, valla bravo, ligde tamamen ayrı bi kadro sürmüşsün, kadro derinliği açısından sıkıntı yok, umarım oyuncuların mırın kırın etmiyolardır hep oynayamadıklarından.. Bundesliga'nın Aslanlarından Türkiye'nin Aslanlarına sevgilerimle..

..:: Şampiyonlar Ligi Maçı ::..

Jem Karacan MÜkemmel Gelişine Vole Golüyle Öne Geçdik SOnra Ömer Toprak' ın Mükemmel asisstiyle Vela kaleciye mükemmel Çalım Topu aglara Gönderdi Dk 90dk Son sözü Ortigoza SÖyledi Grupdan namaglüp çıkdık

MAÇIN HD GOLLERİNİN VİDEOSU
    [YOUTUBE="dsloK-4QhSM"] GALATASARAY - FC Kobenhavn[/YOUTUBE]

Maçın Yıldızı: Ömer Toprak Puanı: 8.1

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    chelsea maçı tarifsiz keyifli olmuş, valla bravo, ligde tamamen ayrı bi kadro sürmüşsün, kadro derinliği açısından sıkıntı yok, umarım oyuncuların mırın kırın etmiyolardır hep oynayamadıklarından.. Bundesliga'nın Aslanlarından Türkiye'nin Aslanlarına sevgilerimle..
    sagolasın renkdaşım <3 hakkaten Chelsea maçlarında pc başında yerimde duramadım ama geçen senenin çifte avrupa kupası şampiyonunu 2 maçdada safdışı bırakdık aslanalrımla gurur duyuyorum takım oyunuyla yenmek ayrıca bir mutluluk veriyor .. çok oyuncumuz var evet ama hepsinikullanmaya çalışıyorum yoruldukça zamanı gelince gidenler olabilir :=)) Türkiye Aslanlarındanda Bundesliga aslanlarına Bolbol Sevgiler
    Last edited by Gratel : 18.Şubat.2012 at 01:55

..:: Şampiyonlar Ligi İlk Grupları ::..

Beşiktaş Deby Maçına Giriyorum başarı Dİleklerinizi Beklerim

Lig Maçı

Ya 0 1 Kazandıgımız chelsea Maçından sonra Oyuncuların sutları Kaleyi bulamıyor.. Bomboş kale bile olsa vuruşları kaleyi bulmuyor neden böle oldu ya bu oyuncular

Maçın Yıldızı: Ola Toivionen Puanı: 8.8

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Tebrikler... Gidişat iyi. Chelsea ve BJK maçında gol yememen de iyi.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

bravo vallahi tebrik ederim chelsea den ve beşiktaştan gol yememek iyi

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Tebrikler... Gidişat iyi. Chelsea ve BJK maçında gol yememen de iyi.
    Valla sagolasın Nannar Güzel Yorumun Beni Sevindirdi Özellikle Chelsea Maçı Çok Zor Geçdi ölümüne bi maçdı ama kazanmayı başardık

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    bravo vallahi tebrik ederim chelsea den ve beşiktaştan gol yememek
    iyi
    sagolasın renkdaşım ilk düşdügüm grupda chelsea görünce geçen senenin 2 avrupa kupası şampiyonu olan chelsea idi görünce dedim 1. maçı öle öle kazansam yada berabere bitirsem 2. maçda yenilsemde çıkarım grupdan dedm ama yeni oyuncularda olsa bir takım oyunu yakaladık ve namaglüp çıkmayı başardık grupdan bu gurur CİMBOM'un Gururu işde

Daha Seri Gitmek İçin Lig Maçlarının detaylarını Fazla Koymaycam.. 4 Büyük Maçlarının Detaylarını Koyarım Avrupa Ve Kupa Maçlarının detaylarını Koyacam daha hızlı Gidebilmek adına

Ayrıcada Bir kaç Oyuncuyla Şİmdiden Anlaşdım Bile Zamanı Gelince Kadroya dahil Olacak Beni En Sevindirende Cristian Rodriguezdeki Pusuya Yatma Takdigiyle ÇOk Teknik Bi Oyuncu İle Sezon Sonuna Sözkesebiliriz Aynı pusuda bekleme takdigiylede 21 yaşında civa gibi bi genci de sandıgımdan daha az paraya listeye koydular onunlada görüşmeler sürüyor kadromuza dahil oldugunda kimlerle anlaşdıgımızı açıklaycam

Nefesler Tutuldu Şampiyonlar Ligi Eşleşmeleri Başladı.. Bakalım Bizim Rakibimiz Olarak Kim Çıkıcak :=)

Sayfa 20 / 30 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon

Mesaj Yetkileri