Clay kil değil mi ,ben öyle biliyorum yani.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Killi toprak işte tarıma elverişli. Patates tarlası tabiri de oradan geliyor.![]()
Minecraft ingilizcesi takılıyor belli bir yerde.Her neyse,düzeltilir büyük ihtimal Adıyaman'ın stadı.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Arkadaşlar burada bir ilginçlik var mı sizce?![]()
![]()
Var. Puan tablosunu tersten yazmışlar.
Yok bir sorun, puanı averajı eşit olanlar isim sırasına göre yazılmış işte![]()
Bende farkındayım usta neden paylaştığınınDur daha ilk hafta, her zaman sezon başlarken sürprizler olabilir
Valdes yerine Pinto oynadıysa kalede normal sonuç
![]()
An itibariyle başıma gelen olay.. İşsiz olarak başladığım kariyerde ilk yarının bitimine 2 maç kala liginde 17. sırada olan Tottenham'dan gelen teklifi kabul ettim. İlk maçımda Fulham'laydı. Yıllardır Fm oynarım ama böyle bir maç hiç yaşamamıştım =)
![]()
Ben 2 şut attım 2side gol oldu onlar şut bile atmadılar, 0'dan ortaladı own goal oldu![]()
Herhalde ismini koyarken babasının neşesi epey yerindeymiş..
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Nadarevic Almeida'yı düşürüyor, hakem sadece faul veriyor.
![]()
dakika 88 durum 2-2 net gol şansı ... komik![]()
Şike var o maçta.Nasıl kırmızı vermez yahu. İlginç.
![]()
1 kırmızı önceden vermiş zaten yeter bu kadar demiş![]()
Nicolas Anelka'nın Nijeryalı seyyah akrabası : )
...
3d'de de pek belli olmuyor. uzun top atılıyor defanstan ileriye doğru, 2 si koşarken çarpışıyorlar hakem de faul veriyor. Faulse kırmızı şart zaten.
Bu kadarı olur mu demeyin oluyor
Bi maçta 3 penaltı kaçtı0 ccc ye 7 ccc ve kaçan 3 penaltı, üstelik 3 penaltıyıda yaptıran aynı oyuncu
Oyuncu satın almakla yetmiyormuş demek ki
![]()
İçim bir tuhaf oldu yahu.O ne öyle.
Bekq bende korner bug'u hakkında öyle düşünüyorum.Bu da senin dediğin gibi olabilir ama yine de fazla ilginç![]()