3. sıra da iyi ilk sezon için. Gelecek sezon için farklı bölgelere 5-6 oyuncu aramak yerine maaş bütçeni 2 ya da en fazla 3 tane takımın kalitesinin üzerinde oyuncuya ayırmanı tavsiye ederim.
3. sıra da iyi ilk sezon için. Gelecek sezon için farklı bölgelere 5-6 oyuncu aramak yerine maaş bütçeni 2 ya da en fazla 3 tane takımın kalitesinin üzerinde oyuncuya ayırmanı tavsiye ederim.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Tavsiyen için teşekkürler. Bende öyle düşündüm ve mevcut kadroyu 3 oyuncuyla güçlendirdim.
Takımda Sağ-Sol Açık Mevkiinde Yedek Oyuncu Olmaması Bizi Manga'ya Sürükledi. Yaşının Genç ve Hızının Yüksek Olması Bizim İçin Kontra-Atak Futbolda Avantajımız Olacak.
İleri Uçta Bitirici Bir Oyuncumuz Olmayınca Franklin'i Kadromuza Kattık. Fiziği Gayet İyi ve Kararlılığının Elimdeki Forvetlerden Yüksek Olması Onu İlk 11'e Sürüklüyor.
Genç Yaşına Rağmen Radujko ile Takımın En iyi Orta Saha Oyuncusu. Radujko'nun Partneri Olucak.
Ve Gelenler - Gidenler... Kurtuldum Diyen mi Dersiniz, Bu Kulüp İçin Çok Çalışacağım Diyen mi Dersiniz... Gidenlere Emeklerinden Dolayı Teşekkürler... Gelenlere " Forma Askıda Kim Hakederse O Giyer" Diyelim ve Devam Edelim...