Çok iyi defans gerçekten.Ama şanssızlık sadece 10 gün önce Fulham kapmış
Teşekkürler.Transferler için ince eleyip sık dokuyoruz.Nokta transferler olacak inşAllah bakalım
Bende beklemiyordum bu kadar iyi bi sezon ama oldu işteBidahaki sezon 100. yılımız ve Şampiyonluk istiyoruz
Transfer konusunda çok titiz davranıyoruz şimdilik önceden sözleşme imzaladığımız ve bize şimdi katılan 3 oyuncu var.Onları tanıyalım;
Marco Verratti
Önceki sene kadromuza katmaya çalışmıştık ama kendisi gönüllü değildi.Bişzde bu sezon bedelsiz olarak aldık.Motto ve Parracivini ile sözleşme imzalamadık ve boşta kaldılar.Verratti çift yönlü ve iyi bi oyuncu.As kadroda bulabilir kendini
Nicola Offredi
Nicola geleceği olan bi arkadaşımız.Varese ile sözleşme uzatmıyordu bizde bedelsiz bi şekilde kadromuza kattık.Pek bedelsiz sayılmaz aslında 23 yaşından küçük olduğu ve bedelsiz olarak bize katıldığı için 650k tazminat ödedikKendisine ara ara şans vericem.
Adebayo Temile
Kiralık olan Henry yuvadan uçtu.Blasi'de yaşlandı iyice.Önceden anlaştığımız oyuncu olan Temile, yasşı daha genç.As mı oynar yedek mi bilmem ama sık sık şans bulacak.Geleceği fazlasıyla var
Evet arkadaşlar şimdilik sadece 3 transfer gerçekleşti.Bunlar önceden anlaştığımız oyuncular, şimdi sadece takıma katıldılar.Yani biz daha transferlere başlamadık.Ferrari emekli oldu bizde scout olarak görevine devam ettirdik.Zaten yerine başka adam alıcaktım, bırakması bir nevi iyi oldu.Böylelikle 1 dc alıcaz.Sağ bek alacağız birde.Ortasahada ise Motta ve Parravicini'yle sözleşme imzalamadık ve yolları ayırdık.Henry'in de kiralık sözleşmesi bitti.Yaşı fazla olduğundan bonservisini almadım.2 ortasahya takviye yaptık ama belki bir demine oyuncu daha alabiliriz.Bunlar dışında şimdilik bi eksik yok gibi.Önceki sene Gomez'i almıştık ama sakatlıktan sonra özelliklerinde büyük bi düşüş meydana geldi.O yüzden belki 1 sağ açıkta alabiliriz

Bidahaki sezon 100. yılımız ve Şampiyonluk istiyoruz