Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 271 sonuç

Konu: A.S. Livorno Calcio | 100. Yıl Aşkına ! [IV. Sezon]

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bu galibiyetler gözümü korkutmuyor , Grande Berkay
    Seni korkutmak için daha ne yapayım Alican

Italya Kupası 1. Tur

Parma'ya elendik Burdan şunu anlıyoruz ki kupa bize haram Yedek ağırlıklı bir kadroydu ama yine de Parma'ya gücüm yeter diye düşünüyordum.Curci kaleye sokmakla en büyük hatayı ettik heralde.Yan top özürlüsü arkadaşımız sıfırdan bi tane daha yedi.Bi de ceza sahası dışından geldi diğer gol.Artık tek lige odaklanıcaz.Kupa elimizden kaydığına göre ilk 5 şart oldu artık

Serie 'da 19. Hafta

Ne diyim arkadaş.Pato'ya mı sövsem başka birine mi Dile kolay 3-0 öne geçtik maçta.Pato attı 3-1 oldu ilk yarı 3-1 tamamlandı.İkinci yarı Pato 3-2 yaptı.Daha sonra 4-2 yaptık.Ama Pato gollerini sıralamaya devam etti.Ve maçı tek başına beraberliğe kadar taşıdı.Yazık oldu harbiden.Kazanabilirdik ama olmayınca olmuyor.Olsun iyi gidiyoruz.Böyle devam edersek seneye Avrupa Ligini bile alır bu takım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Pato almış havanı Berkay
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Dikiz aynasından bakıyoruz Milan'a Sorun yok Pato kimmiş bi Diouf değil

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Saat 5'ten beri ses yok , hayırdır bilader

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Harika gidiyorsun , İtalya Kupası önemli değil o kadar .

Saat 5'ten beri ses yok , hayırdır bilader
    Beşiktaş maçı sonra Barça maçı derken kaynadı gitti

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Harika gidiyorsun , İtalya Kupası önemli değil o kadar .
    Belki de iyi olmuştur.Dikkatimizi artık tek kulvara çevirdik

Serie A 'da 20. Hafta

Torino deplasmanında enteresan bir maç daha çıkardık.3-0 dan 4-4 biten Milan maçından sonra bir de bu maç eklendi.İlk yarı zevksiz tatsız bir maçtı.2. yarı başladı ve anında 10 kişi kaldık.Sonra yaklaşık 30 dakika atak olmadı.Derken 10 kişiyle öne geçtik.Yine olan oldu ve 85'te Henry sakatlandı ve 9 kişi kaldık.9 kişi kaldık ama yine net bi pozisyon kaçırdık.Ardından olan oldu ve 90+5 te kornerden kendi kalemize attık.Şanssız bir şekilde maç 1-1 sonuçlandı.Son 3 maçtır kazanamıyoruz.Ama kötü oynadığımızdan değil şanssızlığımızdan.Bugün 1 maç yapabildim.Artık yarın bol bol oynarız

Puan Durumu

Serie 'da 21,22 ve 23. Haftalar

Kötü oyunumuzu farklı mağlubiyetle süsledik.Kazanamıyoruz 3-4 maçtır.Bu maç hariç iyi oynadık diğerlerinde o ayrı.Hala zirve yarışındayız.Bu arasıra gelen farklı mağlubiyetleride yeni bir takım olmamıza bağlıyorum.Zaman ilerledikçe olmayacaktır artık böyle şeyler

4 maç aradan sonra Cesana deplasmanında bol gollü bir maçla kazandık.Deplasmanda normal çıkıyordum ama bu maç ev sahibiymişim gibi atak oynadık.2 tane yesekte 5 tane atmayı bildik.Umarım yeni bi serinin başlangıcı olur

Kısır bi maçtı.Eksiklerimiz baya çoğaldı.Bir nevi iyi oldu, şans bulamayan oyunculara şans veriyoruz.Golü erken attık ardından zevksiz bir maç geçti.Diouf gol krallığına adım adım

Güncel Puan Durumu

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Neler olmuş yahu öyle fark yemeler fark atmalar. Liderliği almışsın bırakmayacağını düşünüyorum

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Bu livorno Şampiyon olur

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Neler olmuş yahu öyle fark yemeler fark atmalar. Liderliği almışsın bırakmayacağını düşünüyorum
    Lig başlıyoken hedef ilk 7 'di ama beklediğimden iyi oynayadık bu sezon.Kadroda uyum sorunu olduğundan ve geniş kadro olup değişik 11 'ler denediğimden bazen farklı boyun eğiyoruz rakiplerimize
    Quote Originally Posted by Gratel View Post
    Bu livorno Şampiyon olur
    Zor ama imkansız değil

Serie A 'da 24,25 ve 26. Haftalar

Tek kelimeyle inanılmaz bir maçtı Maç denge de gitti ama gol pozisyonuna giren taraf biz olmamıza rağmen golü Roma buldu.Artık umudumuzu kesmişken Diouf bize son dakikalarda beraberliği getirdi.Sadece 4 dakika da galibiyet golünü.Roma gibi bir deplasmandan son dakikada 2 gol atarak maçı çevirip 3 puanla ayrılmak olağanüstüydü Son olarakta lig başlıyoken bir şey söylemiştim, geriye düşsek dahi maça asılıyoruz diye.İşte bu maç tam olarak bu oldu

Bu sezon olağanüstü maçlar oynuyoruz.Hem normal kazandığımız maçlarla hemde çok ilginç geçen maçlarla.Bu sezon o kadar çok ilginç maç oynadık ki.İşte bir yenisi daha.Deplasmanda 9-0 yendiğimiz Novara'yı bu kez evimizde ağırladık.Yine farklı bir skor istiyorduk.Maça da iyi başladık.İlk gole kadar 3 golümüz ofsaytten verilmedi.Taarabt'ın golüyle 1-0 öne geçtik.Ardından Monzon gördüğü kırmızı kartla bizi 10 kişi bıraktı.Ona rağmen 2-0 yaptık durumu.İkinci yarıda Novara farkı 1 e indirdi.Son dakikalara giriyorken bir kırmızı kart daha görerek 9 kişi kaldık.Neyse ki Torino maçı gibi olmadı ve bu kez 3 puanı aldık.Galibiyet serimiz 4 maça çıktı

Evet işte flash maç Bu maç ilginç maçlara damgasını vurdu.Bu kadarda olmaz ki arkadaş.Evet ss 'de gördüğünüz yanlış değil, maçta tam 3 penaltı kaçırdık İstatisliklerde 0 ccc ye 7 ccc Adeta gol atmayı bizden çok rakip istedi.3 penaltıya da sebebiyet veren oyuncu aynı oyuncuları Adamı satın aldık ama yine de yetmedi.Bu sezon çok güzel maçlar oynuyoruz gerçekten.Böyle maçlar gördükçe de oynama isteğim gitmiyor Bu maçtan sonra, yönetim,personel,oyuncular olarak takımı abdest almaya hamama götüreceğim

Güncel Puan Durumu

şampiyon olmazsan livornonun ateşli taraftaları seni yakar ona göre son 12 haftada da güzel sonuçlar bekliyoruz

Önümüzde 2-3 hafta daha kolay sayılabilecek fikstür var.İlk 5 takım puanlar çok yakın.Her şey olabilir.Önümüzdeki kolay fikstürde seri galibiyetler alırsak baya kolaylarız

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

O değilde Brescia maçında oyunculara ne içirdin ?

Valla bilmiyorum da benim Diouf'a nazar deydi orası kesin Kolay fikstür demişim ama Genoa,Inter,Juventus diye gidiyor Hadi bakalım Genoa ve Inter maçlarını yaptım birazdan Juve maçına gireceğim.Onu da yapıyım güncelliyeceğim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Juve yener ya

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Brescia maçı olay olmuş.

Juve yener ya
    Yenmek ne kelime
    Quote Originally Posted by Artul View Post
    Brescia maçı olay olmuş.
    Olaydan çok daha fazlası

Serie A 'da 27,28,29,30 ve 31. Haftalar

Kötüden ziyade berbattık belki de.Galip çıkmadı maçtan.Puan kayıpları başlıyor hafiften.

Inter deplasmanında fena bi oyun ortaya koymadık.Her zaman büyük takımlara karşı direnç gösteriyoruz.2-1 öne geçtik ama yanlış bi değişiklik pahalıya mal oldu.Ardarda 3. beraberliğimiz. Bu aralar sakatlar ve cazalılar can sıkıyor.Tabi Diouf'un gol atmayı unutmasıda cabası.

Pek bişey demeye gerek yok sanırım.Juve'ye kafa tutamadık.İlk yarı 1-0 dı.2. yarı gol için ofansif bi kadroya çevirdim ve sonuç ortada.Kalede sorun yokta Defansta ki eksikler fazla.Eksik olmasa bile kaliteler düştü iyice

Bir berbat oyun daha.Penaltı ve kornerden yenilen goller birde kırmızı kart yeterli oldu mağlubiyet için.Zaten moraller berbat durumda.İyi gidiyoken demiştim illa olur bişeyler diye.Her sene olan şey tekrar oluyor.Puan kaybı serisi..

Rahat bir nefes.Kötü morallerde ve kötü formdaydık.Neyse ki bu maçı kazandık.Bir nevi kendimize geliriz artık.90. dakika Di Gennaro ceza sahası dışından kaleci ve defans oyuncularının üstünden güzel bir aşırtma golü attı ve bize 3 puanı getirdi.5 haftalık bi puan kaybı serisini atlattık.Zirveden çok uzaklaştık sayılmaz ama Juve liderliği vermez artık.

Fikstür baya kolayladı.Kalan 7 haftada zor olarak sadece Milan ve Napoli maçları kaldı.Atalanta maçıyla seri galibiyetlere geçeriz umarım.Diouf yaklaşık 6-7 haftadır gol atamadı.Çok formsuzlaştı bu aralar.

Kalan Maçlarımız

Serie A da 32. ve 33. Haftalar

Atalanta galibiyetiyle biraz rahatlamıştık.Ama o galibiyet zor maçların biteceği anlamına gelmiyor.Henüz tam kendimize gelmedik.Kötü oyun oynadık ama önemli olan kötü oynasakta kazanmak.Siena deplasmanında önemli bi 3 puan aldık vegalibiyet serimizi 2 maça çıkardık

Siena galibiyetinden sonra evimizde Bari'yi ağırladık.Maç kontrolümüzde geçti ve kazandık.Diouf limitini doldurdu artık ve bu maç Mouche ilk 11 de başladı.Hakkınıda verdi 2 gol atarak.Galibiyet serimiz 3 maça çıktı.Hadi bakalım.Bu gecelik bu kadar yarın, yarın kalan 5 haftayı oynar sezonu bitiririz

Güncel Puan Durumu

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Lig kızışmış İlk 2'de bitirebilirsen başarıdır bence...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Kardeş senin ligde neler oluyor öyle. Önce Lazio düştü şimdi de Roma düşme potasında. Geçen yıl Cagliari ECC'ye gitti Şampiyon olursan kimse şaşırmaz heralde. Üçüncülükte iyi sayılır, şampiyonlar ligine katılırsın hiç değilse.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Başarılar dostum 3. sezonda çok iyi başarı yakalamışsın

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Lig kızışmış İlk 2'de bitirebilirsen başarıdır bence...
    Haddinden fazla kızıştı Ilk 5 falanda başarıdır aslında da ilk 2 için uğraşıyoruz
    Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Kardeş senin ligde neler oluyor öyle. Önce Lazio düştü şimdi de Roma düşme potasında. Geçen yıl Cagliari ECC'ye gitti Şampiyon olursan kimse şaşırmaz heralde. Üçüncülükte iyi sayılır, şampiyonlar ligine katılırsın hiç değilse.
    Bence şaşırırlar Sene başında şampiyonluğa 1e 500 veriyordu Lazio ve Roma için ise bilemiyorum.Bu seride ilk kez 3. sezona kadar gidiyorum, bakalım neler görücez
    Quote Originally Posted by omersal View Post
    Başarılar dostum 3. sezonda çok iyi başarı yakalamışsın
    Teşekkürler Ömer

Serie A 'da 34,35 ve 36. Haftalar

Kabus gibi geçen seriden sonra son üç maçımızı kazanmıştık.Buda devam niteliğinde oldu.Maç karşılıklı ataklarla zevkli bi şekilde geçti ama gülen taraf biz olduk

Son 6-7 haftada güle oynaya kazandığımız bi maç hatırlamıyorum.Bu maçta rakip 10 kişi kalmasına rağmen terletti bizi.Neyseki golü yedikten kısa bi süre sonra tekrar üstünlük golünü attık.Diouf ne zamandan beri anca attı

Rakip Chievo fazla defansif bi dizilişle maça çıktı.Öne geçtik ama çok geçmeden kalemizde golü gördük.Ccc bakımından yine sıkıntılı bi maçtı.Nitekim puan kaybettik.Juventus'un yenildiği haftada kazanamadık Artık ligin bitimine 2 hafta kaldı.Şampiyonluk zor.1 olalım derken 4. bile olabiliriz.Puanlar çok yakın.Kalan 2 haftada Sampdoria ve Milan'la karşılaşacağız Birazdan giricem maçlara

Güncel Puan Durumu

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Juventus maçından sonra hala oynamayı düşünüyor musun , bu kariyeri ?

Helal olsun çok iyi geçmiş sezon puan kaybetmeseymişsin şampiyon olurdun.

Juventus maçından sonra hala oynamayı düşünüyor musun , bu kariyeri ?
    Gel istersen Adana Rize açalım senle
    Quote Originally Posted by zolok View Post
    Helal olsun çok iyi geçmiş sezon puan kaybetmeseymişsin şampiyon olurdun.
    Hedefimiz kıtasal turnuvalara katılmaktı zaten onuda yaptık.Şampiyonlukta gözümüz yok bi daki yıl savaşacağız onun için

Serie A 'da 37 ve 38. Haftalar

Evet bu maçta bir kez daha penaltı kullanma özürlüsü olduğumuzu anımsıyoruz.Transfer sezonunda penaltı kullansız diye adam alıcam valla.Ligde en çok penaltı kazanan takımız ama en az atanda biziz.Neyse sen 90+1 de penaltı kaçırıyorsan, şampiyon olamazsın! Kazansak dahi puanlar eşitlenirdi en fazla öylede şampiyon olamazdık.Ama yetti artık penaltı kaçırma mevzusu..

Milan karşısına tam kadroyla çıktık.Bir nevi prestij maçıydı ama 2. liğimizide korumak istiyorduk.Çok iyi oynadık ve 3-1 kazandık.Zeman ceza sahası dışından ve frikikten attığı gollerle bize galibiyeti getirdi.Böylelikle ligi 2. sırada Juventus'un arkasında bitirmiş olduk.Bence çok iyi bi işe imza attık

Puan Durumu

Oyuncu Istatislikleri

Diouf son 10 haftada sadece 1 gol atabildi.Formu çok fazla düştü.Eğer bu derece bi form düşüklüğü olmasaydı gol krallığında onun ismi olurdu Taarabt ise 11 asistle 4. sırada yer aldı.Onunda bi ara sakatlık dönemi vardı.Biraz maç eksiği vardı, yani oda asist krallığında zirvede olabilirdi ama olmadı Ligi güzel bir yerde bitirdik.Seneye Şampiyonlar Ligi gruplarında direk yer alacağız.Avrupa ligine gidemeden Şampiyonlar Ligi'ne gittik Kadroyu biraz daha kaliteleştireceğiz.Şampiyonlar Ligi en kötü Avrupa Ligine uygun bir kadro yaratacağız.Ferrari çok yaşlandı artık defansı kaldıramıyor, bir dc alacağız.Birde sağ bek konusunda sıkıntımız var.Orda 2. ligden beri yer alan Salviato var.Yeni bir sağ bek gerekli.İlerde fazla oyuncu var, birazını göndereceğim.Daha fazla gerekli yerler ortaya çıkarsa bakacağız bakalım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Stoper olarak Scott Dann'e bak biraz yavaş ama aynı zamanda çok teknik.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

3. sezonda alınan bu 2.'lik takdire şayan bir başarı gerçekten...Seneye şampiyonluk bekliyoruz...Transferlerini çok doğru yapacağına inanıyorum çok iyi takviyeler lazım ŞL için...

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri