4-3-1-2 sisteminde soldan sağa Hamsik-Sandro-Badelj üçlüsü ile önlerinde D.Costa aslında çok oturmuş, birbirini iyi tanıyan ve makine gibi işleyen bir ortasaha durumuna gelmişti, dediğinde bu bakımdan haklısın ama Ganso oyunda taptığım özelliklere sahip bir oyuncuydu, bu nedenle birraz duygusal yaklaştım, tabi bu duygusallık transfer ücretinde yerini rekor bir maddiyata bıraktı, o ayrı.. Başta forveti teke düşürüp 2 AMC ile oynamayı düşündüm, sonrasında ise sistemi hiç bozmayıp Badelj'nin yerine Ganso'yu çekmeye karar verdim, Ganso doğal olarak AMC oynuyor, MC pozisyonunda ise accomplished olduğundan MC'yi çalıştırmaya başladım. Kimi nasıl oynatmam ya da taktik konusunda önerin varsa keyifle dinlerim.
Öyle oldu biraz, 60 milyon küsur transfer bütçesi insana batıyor, kasada durmak yakışmıyor onaŞaka bir yana mali durumum öyle harika konuma ulaştı ki yönetim ben daha teklif etmeden yeni stat yaptırmaya başladı, 5 ay sonra bitecek. Bu arada altyapı tesisleri de en üst seviyeye ulaştı, mükemmel regenler çıkıyor.