Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 375 sonuç

Konu: Bundesliga Aslanları - Bayer 04 Leverkusen - Light the Fire...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Gerek yoktu be hocam o kadar para vermeye.Takım zaten uçuyo çok para vermişsin
    4-3-1-2 sisteminde soldan sağa Hamsik-Sandro-Badelj üçlüsü ile önlerinde D.Costa aslında çok oturmuş, birbirini iyi tanıyan ve makine gibi işleyen bir ortasaha durumuna gelmişti, dediğinde bu bakımdan haklısın ama Ganso oyunda taptığım özelliklere sahip bir oyuncuydu, bu nedenle birraz duygusal yaklaştım, tabi bu duygusallık transfer ücretinde yerini rekor bir maddiyata bıraktı, o ayrı.. Başta forveti teke düşürüp 2 AMC ile oynamayı düşündüm, sonrasında ise sistemi hiç bozmayıp Badelj'nin yerine Ganso'yu çekmeye karar verdim, Ganso doğal olarak AMC oynuyor, MC pozisyonunda ise accomplished olduğundan MC'yi çalıştırmaya başladım. Kimi nasıl oynatmam ya da taktik konusunda önerin varsa keyifle dinlerim.

Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Para bol al tabi İyi gidiyoruz.
    Öyle oldu biraz, 60 milyon küsur transfer bütçesi insana batıyor, kasada durmak yakışmıyor ona Şaka bir yana mali durumum öyle harika konuma ulaştı ki yönetim ben daha teklif etmeden yeni stat yaptırmaya başladı, 5 ay sonra bitecek. Bu arada altyapı tesisleri de en üst seviyeye ulaştı, mükemmel regenler çıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ganso'ya 70 milyon € Real Madrid fantezisidir Ben de yüksek bütçeli ve gösterişli transferleri severim ama bu biraz fazla sanki ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ganso'ya 70 milyon € Real Madrid fantezisidir Ben de yüksek bütçeli ve gösterişli transferleri severim ama bu biraz fazla sanki ?
    Haklısın kaptan, istediğim oyuncuyu alamadıktan sonra kasadaki parayı neyleyim demiş leonoğlan

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2013-14 ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.TUR İLK MAÇI

***Kazanabilceğimiz bir maçtı ama olmadı, golü bulamadık, Roma'nın kaleyi bulan şutu yok.. Almanya'da bitiririz bu işi.

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    2013-14 TRANSFER GÜNDEMİ

GELENLER

1. CARLOS TEVEZ_6.25 M $ (M.City) : City'de Mancini ile ters düşen Tevez rezerv takıma yollanıp transfer listesine konmuştu, oyunda Doumbia'nın yanına kaliteli bir isim düşünen Taşoğlu bu durumu değerlendirerek Tevez'i takımına kattı. Haftalık 240 K $ alacak Tevez'in sözleşmesinde bonuslar da mevcut. Kulübün mani danışmanları Tevez'in gelmesiyle forma satışlarında gözle görülür derecede artış beklediklerini belirttiler. Ayrıca Leverkusen oyuncuları arasında da bu transfer büyük memnuniyet yarattı.

2. JOHN FLECK_Free (G.Rangers) : Villanueva ile D. Costa'nın yedeği olmak adına kapışacaklar, kaliteli bir oyuncu olan Fleck'in ücretsiz takıma kazandırılmasının Leverkusen adına yerinde bir hamle olduğu otoritelerce kabul ediliyor.

3. PETAR BULAT_220 K $ (Hajduk) : Gelecek vaadeden genç bir defans göbeği, 18 yaşında defansif özelliklerinin yanısıra passing değerinin 15 olması dikkat çekici, yavaşlığı tek handikapı.

GİDENLER

1. G. Castro_4.4 M $_Vitesse
    2. Eric_4.2 M $_Cruzerio
    3. S. Xulu_5.5 M $_Catania
    4. M. Jorgensen_4 M $_Freiburg
    5. C. Carbonero_4 M $_1860 München
    Transferler iyi carlos tevez fifa 07de hep onu alırdım ilk transferim olurdu nilmar ve tevez.. fleck ve carbonero 2side kadromda var fleck durabilirde carbonero hangi mevkide kullandın nasıl verim aldın bi yardımcı olurmusun renkdaş ona göre akibetini belirleyem fleck gerçekden iyioyuncu 1 maçda oynattım 2 gol attı atıp 2 asisst yapdı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@Gratel: Carbonero'yu elimden çıkardım kaptan, 4M $'a 1860 Münnchen satın aldı benden, satarken çok taliplisi olmuştu, ben kendisini çok parlak görmediğimden sattım, bendeyken de 2. lige kiralık vermiştim zaten, advanced forward - attack olarak oynatabilirsin, daha çok komple forvet tipinde bir profil gösterse de..

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    @Gratel: Carbonero'yu elimden çıkardım kaptan, 4M $'a 1860 Münnchen satın aldı benden, satarken çok taliplisi olmuştu, ben kendisini çok parlak görmediğimden sattım, bendeyken de 2. lige kiralık vermiştim zaten, advanced forward - attack olarak oynatabilirsin, daha çok komple forvet tipinde bir profil gösterse de..
    hmm komple forvet aynen akibeti neolcak sezon sonunda bakıcaz artık

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Last edited by LeoN48 : 19.Şubat.2012 at 20:23

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2013-14 ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

***Benfica istediğimiz bir rakipti, iyi bir kura çektik, Benfica'yı elememiz halinde yarı finalde Bayern-Chelsea eşleşmesinin galibi ile oynayacağız..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

***Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmeleri hiç İtalyan takımının olmaması dikkat çekici. Bu arada Portekiz'den geçen sezonki gibi 2 temsilcinin çeyrek finale kalabilmeleri de istikrarlı bir durum ortaya çıkardı..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2013-14 ALMANYA KUPASI YARI FİNAL MAÇI

***Oyunda alamadığımız tek kupayı almaya bu sene çok kararlıyız..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2013-14 ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL 1. MAÇ

***Deplasmanda oldukça rahattık. Yarı finaldeyiz diyebiliriz..Tevez'de bu sezon dikkat ettiğim Doumbia'nın yarısı kadar skor üretse de önemli maçlarda ortaya çıkıp işi bitirmesi..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2013-14 BUNDESLIGA 28.HAFTA

***3. Sezonumda ligde ilk defa Bayern'e yenilmiş olduk..Tebrik ediyoruz kendilerini..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2013-14 ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL RÖVANŞ MAÇI

***3-4 farkla kazanmayı beklediğim maçta böyle bir skor takım adına gurur verici, Benfica adına ise utanç vericiydi.. Yarı finalde rakip Chelsea'yi geçen ligdaşımız Bayern..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2013-14 BUNDESLIGA 29.HAFTA

***Ligin flaş ekiplerinden Dortmund'u yedek ağırlıklı kadromuzla çıkmamıza karşın yeniyoruz ve şampiyonluğumuzu 5 hafta önceden ilan ediyoruz.

2013-14 BUNDESLIGA 30.HAFTA

2013-14 BUNDESLIGA 31.HAFTA

***Birazdan Bayern ile CL yarı final ilk maçını oynuycam.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2013-14 ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL 1.MAÇ

***Bayern ilk yarı gerçekten daha üstündü, bunu da bulduğu 2 golle ödüllendirdi. 2.yarıda kontrolü biraz daha elimize geçirmemizle 1 gol bulduk, Doumbia 4-5 haftadır çok formsuz ve moralsiz, Quintero bir yere kadar bizi taşıdı bu zamanlarda ama Doumbia'ya ihtiyacımız var. Bu arada bu maçta sakatlanan D. Costa rövanş maçında büyük ihtimalle oynayamayacak. 2-1 avantajlı bir skor, çok moral bozmaya gerek yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2013-13 BUNDESLIGA 32.HAFTA

***Yerel derbiyi kazanıp CL yarı finaline odaklanıyoruz..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2013-14 ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL RÖVANŞ MAÇI

***2-1 kaybettiğimiz ilk maçın rövanşında kendi sahamızda oynamanın da verdiği avantaj ve moralle oyunu ilk dakikalardan başlayarak Bayern'in üzerine yıktık, dakikalar 35'i gösterdiğinde 2-0 öndeydik bile. 44'te 2. sarıdan atılan Alex Sandro takımı zor durumda bırakmış gibi görünse de 2. yarıda takım olarak bunun eksikliğini hiç hissetmedik, 81'de Tevez'in kontraatak golü maça noktayı koydu. Finalde rakibimiz Porto..

Last edited by LeoN48 : 20.Şubat.2012 at 03:43

maç.lar çokiyi gidiyor ya busenede şampiyon belli ya bu fleck korner , frikik , penaltı ona mı attıyorsun renkdaşım :=) hangi mevkide oynatıyorsun nasıl performansı bi yazarsansana zahmet çokiyiolur

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    maç.lar çokiyi gidiyor ya busenede şampiyon belli ya bu fleck korner , frikik , penaltı ona mı attıyorsun renkdaşım :=) hangi mevkide oynatıyorsun nasıl performansı bi yazarsansana zahmet çokiyiolur
    Sağol kaptan. Fleck bende D.Costa'nın yedeği, o nedenle duran topları as oyuncularım olmadığı zamanlarda kullanabiliyor. Kendisi atak ortasahada ideal, MC olarak da kötü oynamıyor..Özellikleri harika ama şuanda sahaya tam yansıtamıyor..Performansı sürekli oynatırsan belki daha iyi olur..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

***Birazdan CL finalini oynuycam..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

FİNALE NASIL GELDİLER?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İLK 11'LER VE SAHAYA DİZİLİŞLER BELLİ OLDU..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

DK.11... SOL KANATTAN HAMSİK'İN OLGUNLAŞTIRDIĞI ATAKTA ARA PASINA KOŞAN TEVEZ SOLDAN CEZA SAHASINA GİRİP YERDEN NET BİR VURUŞLA DURUMU 1-0 YAPTI.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

DK. 35..2-0 ! Yerden şık kısa paslarla rakibin kafasını karıştıran Leverkusen ortasahasında Hamsik'in arapasına hareketlenen Tevez yine yerden uzak kale direğine plase bir vuruşla farkı 2'ye çıkardı..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İLK YARI BİTTİ..2-0

İstatistiklerden de görülceği üzere Porto etkisiz kaldı, oyunun hakimi Leverkusen'di.. Tek forvet Derdiyok, cılız Porto ataklarında Reinartz ve Kara'lı defans göbeğinde eridi..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

DK. 59..3-0.. Vrsaljko'nun sağ çizgiden ortasına uzak kale direğinde iyi yükselen Hamsik kafayla durumu 3-0 yaptı..Tevez'in 2 golünde de asist yapan Hamsik golü de buldu ve şu anda oyunun en iyi oyuncusu konumunda..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

dk. 72. Piris 2. sarıkartla oyun dışında kaldı, Porto 10 kişi..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2013-14 ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU YİNE BAYER LEVERKUSEN!!

***Porto finale çıkmış bir takım görüntüsünde olamadı, bu sezon Avrupa'da en rahat maçlarımdan biri oldu. Sonuçta 2. defa üstüste CL kupasını müzemize götürüyoruz.. Gururluyuz..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2013-14 SEZON SONU LEVERKUSEN OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri