Deniz Naki'nin kontratı bitiyor diye biliyordum ben, £1.5M vermemek adına yarım sezon daha bekleyebilirdik. (Kontrat yenilemediğini varsayarak konuşuyorum.)
Deniz Naki'nin kontratı bitiyor diye biliyordum ben, £1.5M vermemek adına yarım sezon daha bekleyebilirdik. (Kontrat yenilemediğini varsayarak konuşuyorum.)
hocam para saçmak yok demişsin ama 1,5 vermek olmamış deniz nakiye.
klasik fm2012 türk kariyeri gibi ilerliyorsun.
tolga ciğerci deniz naki sinan bolat.
O transfer biraz aceleye geldi zaten.Öyle bir yanlış yaptık , taraftarımızdan özür diliyoruz.
Diğer kariyerlere pek girip bakmıyorum.O yüzden genel olarak kimler alınır kimler alınmaz onu da bilmiyorum.Ben Wilfried , Darwin gibi isimleri almayacağım , Sinan Bolat'ın durumu da henüz belli değil.Bunlar Türk gençler , yabancı statüsü konusunda çok işe yarıyor.Yerlerine aynı güçte Türk oyuncular önerirsen neden almayayım ?
Fenerbahçe 5-2 Kayserispor
Fenerbahçe 3-0 Ankaragücü
Sivasspor 1-1 Fenerbahçe
Spor Toto Süper Lig
Beşiktaş sağlam bir başlangıç yapmış gerçi lig daha çok uzun ama şampiyonluk adına kayıpları azaltmak şart.
...
Başarılar usta![]()
Kaleci olarak Onur Kıvrak'ı öneririm. Bende senin gibi satmıştım Volkan'ı ve direk onu aldım. 1 sezonda 6 kere filan man of the match seçildi. Volkan 2 sene oynadı bende toplam bu kadar seçilmedi. Bence Sinan'dan daha iyi bir kaleci Onur.
Fenerbahçe 0-1 Trabzonspor
Bursaspor 2-4 Fenerbahçe
Fenerbahçe 0-0 Karabükspor
Galatasaray 0-1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 0-2 Gaziantepspor
Spor Toto Süper Lig
Thiago Neves'i sezon sonunda hiçbir ücret ödemeden kadromuza katacağız.
Ziraat Türkiye Kupası
Ziraat Türkiye Kupası
Çeyrek finalde rakibimiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni eleyen Çaykur Rizespor oldu.
Ligde evimizde oynadığımız son maçlarda sıkıntı var Reco , toparlamak için önlemini almışsındır umarım başarılı olursun![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Manisa 2-3 Fenerbahçe
Ziraat Türkiye Kupası
Yarı finalde rakibimiz Beşiktaş oldu.Erken final oynayacağız anlaşılan.