1 ile 30 arası toplam 403 sonuç

Konu: FM 2012 Taktik ve Antreman hakkında soru-cevap odası

Hybrid View

birde hocam maçlarda ne kadar taktiği ayarlasamda değiştirsemde dan dun top oynanıyor mesela sürekli kısa paslarla da çıkmayı denesem olmuyor.toucline ayarlarınıda work ball and pass to feet yapıyorum yinede olmuyor birde bu touclineinstructionda presi artırmak icin bi secenek var mı mesela gol attıktan sonra herhangşi bi talimat vermek yada gol yedigimizde cabuk gol atmak icin yapmamız gereken bir ayarlama var mı yardımcı olursanız sevinirm şimdidden teşekkür ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by cyclone11 View Post
    hocam
    bnde uzun zamandır fm oynuyorum özellikse son 2 senede oyun çok değişti maç içinde asistanın tavsiyeleri doğrultusunda oyuncu prs yapmıyor yada bu oyuncu tempoyu artırırsa daha iyi olur gibi tavsiyeler veriyor bunlar inigilizce tabi.bu durumda oyuna ne gibi değişimler yapmam lazım her maç aynuı uyarıyı alıoyorum oyuncunun pres özellklerine bakıyorum tam saha da yani anlamıyorum.
    birde hocam maçlarda ne kadar taktiği ayarlasamda değiştirsemde dan dun top oynanıyor mesela sürekli kısa paslarla da çıkmayı denesem olmuyor.toucline ayarlarınıda work ball and pass to feet yapıyorum yinede olmuyor birde bu touclineinstructionda presi artırmak icin bi secenek var mı mesela gol attıktan sonra herhangşi bi talimat vermek yada gol yedigimizde cabuk gol atmak icin yapmamız gereken bir ayarlama var mı yardımcı olursanız sevinirm şimdidden teşekkür ederim
    pres olayında "yeterince pres yapmıyor" oyuncunun ayarlarından ziyade kendi futbolcu karakteriyle alakalı oyuncu seçimine dikkat etmen lazım yani . Diğer konuya gelince, ben klasik taktikle oynuyorum ama modernd taktikte kenar komutlarında pres yapmak için bir komut var. o komutların türkçeye çevirisi mevcut forumda. ona bir göz at istersen.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hassle opennents pres bıde defans cızgını rush yapıcan ayrıca narrow da var touchlıne da

Mesaj Yetkileri