1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

8 aydır konuyla ilgisi alakası olmayan camialar demediklerini bırakmadı, piyonlarına söyletmedik şey bırakmadılar. Şimdi savunmada adları geçiyor diye rahatsızlar Aziz Yıldırım savunmasının ana yapısı bundan oluşturmadı, savunmayı okursanız iddianameye nasıl karışılık verdiğini görürsünüz. Belirli örnekler verilmesi gerekiyorsa tarihten veya bugünden tabi verecektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    8 aydır konuyla ilgisi alakası olmayan camialar demediklerini bırakmadı, piyonlarına söyletmedik şey bırakmadılar. Şimdi savunmada adları geçiyor diye rahatsızlar Aziz Yıldırım savunmasının ana yapısı bundan oluşturmadı, savunmayı okursanız iddianameye nasıl karışılık verdiğini görürsünüz. Belirli örnekler verilmesi gerekiyorsa tarihten veya bugünden tabi verecektir.
    dostum maddeye gore galiba sekip"in cikarttigi madde hatta eski olaylar dahil degil son 2-3 yil dahil bizim sormak istedigimiz aziz yildirim 2000"li yillari niye karistiriyor sadece ortaligi karistirmak galatasarayida bu isin icine dahil etmek amaci baska birsey degil

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    dostum maddeye gore galiba sekip"in cikarttigi madde hatta eski olaylar dahil degil son 2-3 yil dahil bizim sormak istedigimiz aziz yildirim 2000"li yillari niye karistiriyor sadece ortaligi karistirmak galatasarayida bu isin icine dahil etmek amaci baska birsey degil
    Ben kesinlikle haklıdır veya iyi yapmıştır demiyorum. Ama mesela Fenerbahçe Kulubü Emenike-Sezer transferlerinde usulsüzlükle suçlanıyorsa ve Şekip Mosturoğlu neredeyse bundan 8 aydır içerideyse Necati-Yiğit-Ambrabat transfer girişimlerini hatırlatmak hakkı değil midir? Burada Galatasaray'ın hareketinden çok polisin ve savcının niyetini ortaya koyuyor. Ben böyle bakıyorum.

Galatasaray ve Fenerbahçe kluplerinden belli örnekler vererek aslında polis ve savcının Fenerbahçe'ye kötü niyetini ortaya koyuyor.

Mesaj Yetkileri