Eminim ki hakettigi verilecektir, herkesin bildigi gibi eksikleri de mental. Buna kimsenin şüphesi yok ama performans olarak bakarsak eğer en iyilerden oldugunu düşünüyorum. Bire birlerde, hava toplarında gercekten de cok ama cok iyi. Bireysel performans olarak. Takım etkisi konusundaki acıklamalarınızdan sonra belki 2. olmadıgını fakat ilk 5te oldugunu söyleyebiliriz ki böylesi daha bir orta nokta olacaktır diye düşünüyorum.

Benim kızdıgım nokta Semih'in bireysel performansının ne olursa olsun takım performansına baglanması ve abartılmaması gerektigi söylenmesi. Abartılsın diyen yok. Zaten hakettigini vermede araştırma şefi Ömer abinin üstüne kimseyi tanımam ben. Tek istedigim takım iyi ondan öyle oynuyor denmemesi.

Kalemci hocamızın dedigine de katılıyorum iş taktikte bitiyor tabii ki de Messi'yi oynatmayan stoper dünyanın en iyisi degildir ama ülkemizde çogu defansın yedigi atak birbirine benziyor. En azından %90'ı aynı atakların bu nedenle bir çok pozisyonda farklı takımların savunma oyuncularını karsılastırmak daha kolay ve yararlı olacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca cevaplar için teşekkür ediyorum. Merakla bekliyorum yeni yamayı..