-
Tamamen ayrı noktalarda saz çalıyoruz.
Sen ısrarla goosfraba forumun etikçisidir. Tüm takımlar için etik olanları savunur, olmayanlar için tepki koyar. Eğer birine tepki koyar diğerine koymazsa anında "sen zamanında bunu demiştin bugün bunun için niye demiyorsun" diye hesap sorulur diyorsun. DisCo bu forumda basının hatalarını bulan kişidir. Yarın kendi takımın için hataları bulurda başka takım için bulmazsa anında "sen zamanında kendi takımın için basına giydirmiştin bugün niye susuyorsun" diye hesap sorulur diyorsun.
Bu forumda kimse onurun, gurun, şerefin, doğrunun, etiğin vs. vs. bekçiliğini, savunuculuğunu yapmak zorunda değildir. Biz kim onurlu, kim etikçi, kim erdemli diye insanları sınıflayalım diye burada tartışmıyoruz.
Şike yasasını kamuoyunu rahatsız etmesi nedeniyle veto eden Cumhurbaşkanı vardı. Ben veto etmesini doğru bulduğum için buradan belirttim. Aradan aylar geçti ve bu dönemde Mit yasasından da kamuoyu rahatsız oldu ama Cumhurbaşkanı aldırmadan anında onayladı. Bunu da veto etmesi gerekiyordu. Ancak illa zamanında veto etmesini desteklemiştim diye burada bu yasayı niye veto etmedi diye eleştirmek zorunda değilim. Ha canım ister eleştiririm. Sen ya da bir başkası bunun için ne bana ne başkasına hesap soramaz, düşüncelerimi bu doğrultuda değerlendiremez. Aynen sana ya da bir başkasına yapılamayacağı gibi.
Mesaj Yetkileri