1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bu İbrahim Akın'ın, Erzurumlu hoca kaydı ile ilgili bir yalanlama, yahut bir çürütme geldi mi bir yerlerden? Bilen var mı?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Bu İbrahim Akın'ın, Erzurumlu hoca kaydı ile ilgili bir yalanlama, yahut bir çürütme geldi mi bir yerlerden? Bilen var mı?
    Kendisi yalanladı Telegol'de.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hoca konusu doğrudur. Sadece şakalaştıklarını ancak bunun yazılı olarak gösterilmesi nedeniyle farklı algılandığını belirtiyor. Tabi bu noktada haklı. Şakalaşırken ses tonu, gülüşmeler vardır. Bunları koymadan direk söylediği cümleleri yazarsan ciddi gibi görünür. İddianameye de gülücük koyamazsın. Bence en doğrusu ses kayıtlarının halka açılmasıydı.

Serhat Ulueren: Erzurumlu Hoca olayları bütün gazetelerde yayınlandı. Bunlar da mı yalandı?

İbrahim Akın: Ben hocayı aradım. Bunun günah değil mi abi? Kim bilmez bunun günah olduğunu? Biz gırgır muhabbeti yaparken başımıza bunlar geldi yani. Şikenin fetvası mı olur abi. Bunu anlayamaz mı? Gırgır şamata ama anlaşılmıyor işte yazıldığı zaman öyle anlaşılmıyor her şey.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bir adamı 8 ay hapiste tutacaksın ve o adamın 8 aydır beklediği kendini savunma gününe gelince savunmanı kısalt diyeceksin. Aziz Yıldırım Salı günü 3 maçı anlatmıştı, bugün de Sivas maçını anlattı ve geriye 9 maç kaldı. Ancak; hakim 15 dakika süren var demiş. Aziz başkan daha söyleyeceklerim var deyince hakim kısalt yoksa 3 ay sonraya gün veririm diyor.(Bunun meali tahliye taleplerinizi reddederim, 3 ay daha yatarsın) Aziz başkan da "madem savunmama izin vermiyorsunuz, diğer maçlarda şike olmadığını kabul ediyorsunuz o zaman" demiş. İsviçre bakanına atfedilen "sizde de Adalet bakanı var" geyiği pek de haksız sayılmaz.

Edit: Aziz Yıldırım: "İbrahim Akın kendi kumar sorununu örtmek için yalan ifade verdiğini Metriste bana söyledi."
    Last edited by TR.CaPTaiN : 23.Şubat.2012 at 13:04
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri