Bu maç için söylenecek bir iki şey dışında başka bir şey yok. Öncelikle takımımı verdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. İnanılmaz bir mücadele örneği gösterdiler, tıpkı Fenerbahçe maçındaki gibi. Hak eden taraf bizdik ve biz çıktık. Geri kalan turlar için başarılar diliyorum takımıma.

İkinci olarak bir şey söylemek istiyorum, bu maçı Carva değil, oyuncular kazandı. Yıllardır takımımın en önemli, en sevdiğim yönüyle övünürüm ama bu maç Carva sayesinde o özelliğimiz mahvoldu. Belki de ben denk gelmedim bilmiyorum ama ilk defa Beşiktaş'ın bir maça zaman geçirme amacıyla çıktığını görüyorum. Önceki maç 2-0'da olsa böyle oyun oynanmaz. Sonra rezil olur, ilk 20 dakika da oyuncu değiştirir, forvet alırsın. "Tükürdüğünü yalarsın". Turu atlamamızı sağlayan oyuncularımızın gerçekten emeğine sağlık. Canla başla oynadılar, Carva'da sadece seyretti. Allah'tan hatasını telafi etme gereksinimi duydu erkenden. Buna da şükür diyorum. Umarım ders olmuştur ona. Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynadığı zaman Beşiktaş'tır. Ben bugün ilk 20 dakika da Beşiktaş falan göremedim.