Engin gibi her mac seni 10 kisi birakabilecek bir adami yonetmek kolay degildir herhalde. Alinmamasi gayet dogal, hatta bundan daha iyi oynasa da bence alinmamali. Belki onu Fatih Terim yonetir, kulubun yaptigi sozlesme hizada tutar ama milli macta kontrol altinda tutman cok zor, hatta imkansiz.
Volkan bence ilerleyen donemde kadroya girer. Ulkenin en iyi kalecisi bence.
Emre Belozoglu eger ilk 11 oynamayacaksa, bence o da ileride dusunulebilir. Orta sahada liderlik yapmasi, oyunu tutmasi icin yedek kulubesinden yapilabilecek iyi bir hamle olur bence. Ilk 11'deki yerini garanti kabul etmek yerine oraya en kisa zamanda Nuri yerlesmeli bence.
Caner/Emre Colak kiyasi yapilmis yukarida. Caner'in fiziksel ozellikler uluslararasi seviyede ama Emre'nin degil. Caner'in de oyun mantalitesi uluslararasi seviye icin yetersiz, oyle olmaya da devam edecek gibi geliyor bana. Bence Emre'nin, Nuri'ye alternatif olarak dusunulmesi daha mantikli ve Soner Aydogdu ile mucadeleye girecektir. Caner icin pek milli takim gelecegi goremiyorum ben.
Savunmadaki degisiklikler ilgi cekici. Ben Ismail ve Hasan Ali'nin henuz uluslararasi seviye icin yeterli oldugunu dusunmuyorum. Ikisi de ileri geri cok calisan oyuncular ama bu tip oyuncularin faydali olmasi icin savunma merkezinin cok daha tecrubeli ve bu iki oyuncunun aciklarini kapatabilecek oyuncular olmasi lazim bence. Kadroya bakinca bu tip oyuncu goremiyorum ben. Kadroya alinmamis ama bunu yapabilecek oyuncu da yok. Abdullah Avci degisiklik olsun diye IBB'li Ekrem'i alsa daha mantikli gelirdi bana acikcasi. O bolgede bence Hakan Balta hala alternatifsiz.
Sag bekte alternatif bu kadroda herhalde Serdar Kesimal. O da bek oynadigi zaman Hakan Balta'ya benzeyen bir oyuncu.
Umarim Burak santrafor degil sag acik olarak dusunulur cunku kanatta oynayip santrafor oynayacak Burak'a destek icin ceza alani icine girecek oyuncu goremiyorum bu kadroda. Bu olmazsa zaten Hiddink doneminden pek de fark olmaz.