Emre Colak , engin ve egemen gozume carpan eksiklikler kadro iyi olmus.
Volkan Demirel'in olmaması dışında bir hazırlık maçı için güzel kadro. Umarım Volkan Demirel'e ambargo uygulanmıyordur. Volkan dışındaki kalecilerin, özellikle de 1-2 maç iyi oynayınca Volkan'dan iyi olduğu iddia edilen kalecilerin son haftalarda neler yaptığı ortada. Ülkenin en iyi kalecisi açık ara Volkan Demirel'dir bana göre.
Galatasaray'dan Emre Çolak çağrılmalıydı. Ümit Milli Takımına çağrılmış.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Emre Belözoğlu neysede Volkan'sız kadro olmaz. Hazırlık maçı için geçiçi bir durumdur muhtemelen. Caner çağrılacağına Emre Çolak olmalıydı ayrıca.
En çok da Olcay Şahan ve Soner Aydoğdu'nun çağrılmasına sevindim. Ayrıca Olcan Adın'ın çağrılması gerektiğini geçen sezondan beri söylüyordum. Yeni yönetim çağırmayı akıl edebildi sonunda.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Hazırlık maçı için böyle bir kadro olduğunu düşünüyorum. Önemli eksikler yok değil.
Burak
Tek Kelimeyle Mükemmel Kadro
Kalite Kendini Belli Ediyor Abdullah Avcı Bu İşi Biliyor![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Gençlik ateşini yakıyor valla Abdullah Hoca![]()
İnşallah tutar..
Volkan ,Emre B.,Servet ve G.Zan artık milli takımda olmamalılar.Emre Çolak çağırılmalı idi diğerleri normal.
Sinan Bolat (Tolga)
G.Gönül - Semih - Ömer T. (Serdar Aziz)- Hasan Ali
Topal(Hamit)
Selçuk Nuri
Tunay (Arda )- Burak - Töre (Olcan)
Kadro ilerde böyle olmalı
Bir hazırlık maçı için seçilebilecek en iyi kadro.Emre Çolak için büyük hayal kırıklığı olmuş.Hoca onu ya sürekli kadroda düşündüğü için almadı yada bildiği başka birşey var.
Gençleştireceğim diye biraz suyunu çıkarmış bence hocamız.Volkan, Egemen, Emre Çolak, ne olursa olsun tecrübeli bir Hamit gibi isimler mutlaka olmalıydı takımda. Eren Güngör, düşüşte olan kalecimiz Cenk Gönen ve Olcay Şahan'ın ise milli takıma alınmasına şaşırdım. Gökhan Töre de yok bu arada, yerine Soner Aydoğdu alınmış.
Genel olarak iyi kadro, yukarda saydığım eksiklikler dışında.
Gokhan Tore sezonu kapatti diye biliyorum. Maalesef agir bir sakatlik yasiyor su anda. Volkan icin yapilan yorumlar giydigi formadan oturu fazla acimasiz. Hala Milli Takimin ilk kalecisidir bence. Hazirlik maci oldugu icin diger kalecilere yonelmesi olumlu Avcinin. Sinan Bolat cok formda, degerlendirilmeli. Emre Colak icin bugun olmasa da yakin zamanda milli forma sansi yuksek. Onun adina hayal kirikligi olucagini sanmiyorum, yasi henuz 20 ve onunde fazlasiyla firsati olucak A Milli olmak icin.
U-17 den Caner ve Nuri ile yillar sonra yeniden birlikte olucak Avci![]()
Töre sakat.
Büyük ihtimalle Egemen, Volkan, Emre gibi oyuncular hazırlık maçı olduğu için çağrılmadı. Emre Çolak'ın eli kulağındadır zati![]()
eto'o bitmiş.
Beklediğim, istediğim kadro.Bana göre Emre pek fazla şans bulmaması gerekir diğer orta saha oyuncularını görünce.
Açıkçası ben çok sevindim bu kadro seçimine.
Abdullah Avcı budur işteçok güzel olmuş kadro valla Engin'in de çağırılmasını beklerdim ben ama yine de güzel kadro var hakeden isimler çağırılmış...
Engin ile alakalı tatsız bir anıları var, o sebeple Engin çok iyi performans sergilemesi gerek ve mutlaka konuşup belki de Engin'in özür dilemesi gerek.
Genelde bu tür hazırlık dönemlerinde zaten kadrolar beğenilir, önemli olan resmi maçlarda ne olacağı, o nedenle beklemek gerek.
"YÜCE ATATÜRK"
Hakan Balta,Servet,Selçuk Şahin gibi oyuncuların milli takım serüveni bitti çok şükür.
O Değilde Hiç İBB'den Adam Yok, Bir Gökhan Süzen Falan Beklerdim
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yıllardır eleştirilen oyuncu seçimlerinden sonra gelecek için umut vaad eden seçimler olmuş bence.En çok Mustafa Pektemek'in seçilmesine sevindim.
So what?
Saike
Güzel bir kadro seçimi.En çok Mehmet Topal'a sevindim ben şahsen![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Cok iyi bir kadro. Emre Çolak için milli takım seviyesi ağır gelecektir. Seneye kadroya cagırılır diye düşünüyorum. Genel yapı itibariyle gerçekten kaliteli kadro. Tebrik etmek lazım Abdullah Avcı'yı. Yıllar sonra adam akıllı top oynayacagız sanırım.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kale için milli takımın 5 alternatifinin olması çok güzel. Almanya dışında kaç ülkede böyle çok alternatif var acaba? Volkan ve Onur Kıvrak var daha.
eto'o bitmiş.
Abdullah Avcı eğer Volkan'ı almama konusunda ısrar ederse, Dünya Kupasına bile getirse ona bir gram sevgi duymam...
Engin gibi her mac seni 10 kisi birakabilecek bir adami yonetmek kolay degildir herhalde. Alinmamasi gayet dogal, hatta bundan daha iyi oynasa da bence alinmamali. Belki onu Fatih Terim yonetir, kulubun yaptigi sozlesme hizada tutar ama milli macta kontrol altinda tutman cok zor, hatta imkansiz.
Volkan bence ilerleyen donemde kadroya girer. Ulkenin en iyi kalecisi bence.
Emre Belozoglu eger ilk 11 oynamayacaksa, bence o da ileride dusunulebilir. Orta sahada liderlik yapmasi, oyunu tutmasi icin yedek kulubesinden yapilabilecek iyi bir hamle olur bence. Ilk 11'deki yerini garanti kabul etmek yerine oraya en kisa zamanda Nuri yerlesmeli bence.
Caner/Emre Colak kiyasi yapilmis yukarida. Caner'in fiziksel ozellikler uluslararasi seviyede ama Emre'nin degil. Caner'in de oyun mantalitesi uluslararasi seviye icin yetersiz, oyle olmaya da devam edecek gibi geliyor bana. Bence Emre'nin, Nuri'ye alternatif olarak dusunulmesi daha mantikli ve Soner Aydogdu ile mucadeleye girecektir. Caner icin pek milli takim gelecegi goremiyorum ben.
Savunmadaki degisiklikler ilgi cekici. Ben Ismail ve Hasan Ali'nin henuz uluslararasi seviye icin yeterli oldugunu dusunmuyorum. Ikisi de ileri geri cok calisan oyuncular ama bu tip oyuncularin faydali olmasi icin savunma merkezinin cok daha tecrubeli ve bu iki oyuncunun aciklarini kapatabilecek oyuncular olmasi lazim bence. Kadroya bakinca bu tip oyuncu goremiyorum ben. Kadroya alinmamis ama bunu yapabilecek oyuncu da yok. Abdullah Avci degisiklik olsun diye IBB'li Ekrem'i alsa daha mantikli gelirdi bana acikcasi. O bolgede bence Hakan Balta hala alternatifsiz.
Sag bekte alternatif bu kadroda herhalde Serdar Kesimal. O da bek oynadigi zaman Hakan Balta'ya benzeyen bir oyuncu.
Umarim Burak santrafor degil sag acik olarak dusunulur cunku kanatta oynayip santrafor oynayacak Burak'a destek icin ceza alani icine girecek oyuncu goremiyorum bu kadroda. Bu olmazsa zaten Hiddink doneminden pek de fark olmaz.
Volkan Servet ve Gökhan Zan men edilmemişmiydi Milli Takım'dan ? Affedildilermi yoksa benim mi haberim yok acaba.Burada çoğu kişi Volkan'ı aramışlarda.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Volkan Demirel'in alınmamasını hazırlık maçı olmasına bağlıyorum ve önemsemiyorum. Ama onun yerine alınan Cenk Gönen'den kat kat üstün bir kaleci kesinlikle . Onun dışında uzun zamandır beklediğimiz Hasan Ali Kaldırım hamlesi beni çok mutlu etti. Genel olarak gayet iyi bir kadro seçimi olmuş . Genç ve dinamik kadromuzla 2014'te çok iyi şeyler başaracağımıza inanıyorum .