- Mesela en azından '' şu tarihe kadar cezalısınız şu bölümleri göremeyeceksiniz vs. '' gibi bir açıklama yapılıp öyle kullanıcılar üzerinde işlemler yapılabilirdi. En azından bir mesaj atılıp ceza aldınız uzun bire sire forumda yoksunuz gibi bir mesaj atılabilirdi. Ama bu bile yok. Konuyu açan abimizi tebrik ediyorum çok güzel bir konuya değinmiş. Kaç senedir üyeyim bu zamanki kadar abes, saçma bir yönetim görmemiştim.

- Mesela çok basit maç esnasında sinirlenerek yazılmış basit bir cümleyi gören yönetici hemen mesajı editleyip uyarı verebilirdi. Yani demek istediğim ayda yılda bir yazıyorum zaten son dönemde. Bi maç konusuna yorum yaptım, anında atıldım. Ne bileyim çok saçma yani.( böle yaptığınızda çok abes kaçıyor. Yaptığım yorumdan 1 dakika sonra falandı sanırım hemen ceza aldınız gibi bişey gelmişti bana ama bir açıklama falan yapılmamştı. )

- Sonra efendim birde yönetim ekibine dahil olan arkadaşlarımız niye bu kadar havalı oluyor onuda anlamış değilim. Hani alt tarafı yönetici oldunuz . Daha düne kadar normal üye vasfında yönetime ona buna saydırıp, normal üye gibi hareket edenelr yönetici olduktan sonra efendim bir egolar tavan olmuş bir tavan olmuş anlatamam yani.

Yani demek istediğim en azından bir açıklama yapın yani. O kadar insana ceza vermişsiniz. E verin tamamda çıkıpta biriniz açıklama yapın be kardeşim.