Moderatörler konusunda yönetimin tasarrufudur ama arkadaşımız başından sonuna kadar haklıdır
bende ilk moderatör olduğum zamanlarda yöneticiliğin verdiği ayrıcalığı kullanmayı düşünmüştüm buna "moderatörülük oyunu" dedim daha sonralarda ve yapmak istediğim şeyin insanları kendimden soğutacağını düşündüm ve bunu yapmadım
kendi sitemde moderatörleri yaşça büyük kişilerden seçtim çünkü 15 yaşında birinin gelip de 30 yaşındaki birine şöyle şöyle yap demesi gerçekten bizim değerlerimizde abes kaçardı bu yüzden bu forumda üye sayısı gün geçtikçe azalıyor bunun ana nedeni yönetim tarzıdır.
cezalarda belli bi standart yok bana verilen ceza zan üzerine verilmiş cezadır kimseyi açıkça itham etmememe rağmen itham zannıyla verilmiştir ama hiçbir hukuk olayında zanla ceza verilmez gibi cezalara standart getirilmelidir ve yönetim kadroları gözden geçirilmelidir.
moderatörlerin yaşça büyük kişilerden seçilmesi tavsiyemde şu anlaşılmasın kendim için bi pay ben adminliğe de moderatörlüğe de doymuş kişiyim ama bu tip sitelerde yanlış yönetici seçimi her zaman üyeleri azaltmıştır.
umarım demek istediğimi anlamışsınızdır yine bi zanla ceza almam inşallah