Eski bir yönetici olarak yönetimin içinde konuşulanları az çok tahmin edebiliyorum.3 hafta falan olmuştur 10 civarı üye iki gün içinde ceza grubuna aldı.Uzun bir süre geçmesine rağmen hala yazarlıklar geri verilmiş değil.Çok büyük bir ihtimalle yazarlıkların geri verilmesine en karşı isim DisCo'dur (: Zaten yönetimde 5-10 kişi kalmış DisCo hayır diyorsa olmaz o iş![]()
Cezalar için belli bir süre yok.Bunca insan bilmiyor ne zaman yazabileceklerini.Her şey için kurallar bulunurken bu konuyla ilgili herhangi bir kural olmaması çok büyük bir eksiklik.Forumdaki her organizasyonda her şeyde birçok kural varken bu konuda herhangi bir şey yok.Sizin yaptığınız şey keyif işi olur bu durumda.Ne zaman canınız isterse o zaman veriyorsunuz.İki hafta geçer bekleyin biraz daha dursunlar işleri ne dersiniz bekletirsiniz.Ortada kural yok düzen yok.Bu durum böyle bir siteye yakışmıyor gerçekten.Kişiye özel yaptırım uyguluyorsunuz.Adamın adı nannar ise 1 ay ceza.Adamın adı pancar ise 2 hafta ceza.Kişiye göre hal ve tavır takınıyorsunuz.Kişiye özel ceza veriyorsunuz.Eşitlik diye bir şey yok ortada.Siz koyun ortaya kuralları şunu yaparsan şu ceza bunu alırsan bu ceza diyin ki kim ne yaptığında başına ne geleceğini bilsin.Ortada bir ceza sistemi var ama sadece isim ve uygulama olarak var.Belli bir plan,belli bir şablon yok.Tamamen keyfi bir durum söz konusu.Şimdi biz haftalardır bekliyoruz bir de sizin ceza sürelerini falan hazırlamanızı mı bekleyeceğiz ? Belki ortaya çıkacak süre şekline göre biz fazladan ceza çekmiş olacağız.Benim bildiğim önce kurallar belli olur sonra o kurallara göre davranır insanlar.Ama sizin için tam tersi geçerli.Hadi her şeyi geçtim de biz niye mesaj düzenleyemiyoruz bunun mantığı nedir ? Sen ceza alacak mesajlar yazdın al sana ceza bi daha mesajlarını düzenleyemezsin midir nedir ? Ben niye mesajlarımı düzenleyemiyorum ? Bunun futbol alanında yazdığımla ne alakası var ? Hadi avatar imzayı anladım da bu ne alaka ? Büyük ihtimalle bu mesajımda da hatalı yazdığım bir iki yer vardır bu mesajı yazdıktan sonra düzenleyemeyeceğim bu son derece saçma şey yüzünden.Şimdi de mesajını yazarken iki kere oku dersinizO zaman hiçkimsede olmasın düzenle butonu herkes iki üç kez okusun.Ortada gerçekten büyük bir eksiklik var.Umarım bu eksiklik giderilir ve herkes için hayırlısı olur.Her şey için onlarca kural bulan yönetimimizin bu konuda böyle davranması oldukça üzücü.İğneleme falan yok yanlış anlamayın ben de sizin içinizdeydim duygularını vs. anlayabiliyorum
![]()

O zaman hiçkimsede olmasın düzenle butonu herkes iki üç kez okusun.Ortada gerçekten büyük bir eksiklik var.Umarım bu eksiklik giderilir ve herkes için hayırlısı olur.Her şey için onlarca kural bulan yönetimimizin bu konuda böyle davranması oldukça üzücü.İğneleme falan yok yanlış anlamayın ben de sizin içinizdeydim duygularını vs. anlayabiliyorum