İşte girmelisiniz . Benim dert yandığım tek konu neredeyse o. Birde saçma demiştim.

Çünkü yaptırımlarınızı bir bilgi vermeden uygulamak saçma. Yani en azından öyle düşünüyorum. En kötü bir mesaj atıp böyle böyle bafralı şöyle yaptın bu yüzden ceza grubundasın, yada ne bileyim işte 2 yıl spor bölümünü göremeyeceksin gibi bir mesaj atılabilirdi.

Birde forumun öyle gediklilerinden biri olduğumu düşünmüyorum hani bir yorum yazdım ağır oldu diye 1 dakika olmadan forumdan men etmek garibime gitti.

Bu sistem biraz ilginç. Spor bölümünü kapatıyorsunuz ama bu sefer insanlar kafe bölümünden ne bileyim sohbet bölümünden bir şeyleri sizlere duyurmak zorunda kalıyor. Öyle oluncada forumun düzeni alt üst olabiliyor.

Sohbet bölümünde maç muhabbeti olabiliyo, basit bir sorunu olan yada ne bileyim forumda göremediği bölüm hakkında yorum yapmak isteyen, o bölüm dışında ki konulara yazıyor.

Benim diyeceklerim bu kadar. En azından bundan sonra ki dönemde belki bu ceza grubu ile ilgili daha detaylı açıklamalar olur.