Quote Originally Posted by di canio View Post
Aygün sen de kısa süre öncesine kadar yönetim kademesindeydin. Ofiste en fazla mesaj DisCo'ya ait. En çok sitem de DisCo'ya ait. Kimse fikir belirtmiyor, kimse eleştiri, öneri getirmiyor. DisCo zorla almaya çalışıyor görüşleri neredeyse. Ceza grubunun süresi konusunda da en çok DisCo çaba sarfetmiştir. Hal böyleyken yazdıklarınla haksızlık etmişsin. DisCo ne derse o olur demen de doğru değil.
Abi oradaki durumları biliyorum.Biz 20 kişiyken de aynı şey geçerliydi en çok fikir belirten fikir belirttiren Burak abiydi.Şimdi yönetimde 10'a yakın kişi var.Bu durumda birçok şey Burak abinin üstüne kalıyor(önceden de kalıyordu ya neyse (: ).En çok fikir belirten en çok açıklama yapan vs. olduğundan onun dediği oluyor çoğu zaman.Benim demek istediğim oydu.Kalabalıkken farklı görüşler vs. çıkıyordu arada.Ama yönetimdeki sayı bu kadar azken büyük ihtimalle Burak abinin bulunduğu fikir altında birleşiyordur diğer yöneticiler de.Onu çok ciddi bir şekilde yazmadım zaten smiley de koydum

Quote Originally Posted by meddah View Post
Bir an 3-4 sene önce yöneticiydin sandım, zaman algımdan şüphe ettim bunları okuyunca. Halbuki 3-4 ay oldu olduysa.

DisCo, epey bir süredir, diyelim ki 3-4 aydır, bu ceza sürelerinin belirsizliğinden, hem de hepinizden çok şikayet ediyor. Burada "hepiniz" den kastım, bizzat ceza alanlar.

Şahsa göre cezalar veriliyor mu? Şahsın ceza gerektirecek eylemleri sürekli bir tekrar etme durumu varsa, evet, veriliyordur. Onun haricinde, hem Galatasaraylılar'ın hem de Fenerbahçeliler'in şikayetlerine dayanak yaptıkları bu gerekçeye inanmak bile zor.

Mesajlarınızı niye düzenleyemiyorsunuz? Çünkü, evvelce yazmış olduğunuz şeylerden dolayı mimleniyorsunuz; artık yazdıklarınıza, sizin de, bizim de özellikle dikkat etmemiz gerekiyor. Eliniz kaydı, yanlış yazdıysanız, ispiyon butonuna basıp bize bildirin, düzeltelim.
Burak abinin şikayetçi olması normal zaten en çok kafa yoran o

Şahsa göre ceza neden veriliyor ? Bir adam sürekli aynı şeyi yapıyorsa tamamen men edersin zaten ordan.Ama senin adın Ahmet sen şöyle şöyle yaptın şöyle şöyle yaparsın biliyoruz seni 1 ay yazamazsın ne zaman akıllandığını düşünürsek o zaman veririz diyorsunuz resmen.Böyle olunca da bu forumda bir eşitlik olmuyor.Herkese aynı muamele yapılmıyor.

Abi önceden yazdığımız şeyler yüzünden ceza alıyoruz.Bu şeyler zaten futbol alanındaki şeyler.Şimdi ben burdan ceza aldım zaten o alana yazamıyorum.E peki bir film,dizi hakkında yorum yaptım yanlış bir şey yazmışım niye düzenleyemiyorum ? Ne alakası var ikisinin.Orda yaptığım şeyin cezasını zaten almışım.Ondan sonra başka yerlere yazacağım mesajları niye düzenleyemiyorum.Çok alakasız gerçekten.