Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
Eski bir yönetici olarak yönetimin içinde konuşulanları az çok tahmin edebiliyorum.3 hafta falan olmuştur 10 civarı üye iki gün içinde ceza grubuna aldı.Uzun bir süre geçmesine rağmen hala yazarlıklar geri verilmiş değil.Çok büyük bir ihtimalle yazarlıkların geri verilmesine en karşı isim DisCo'dur (: Zaten yönetimde 5-10 kişi kalmış DisCo hayır diyorsa olmaz o iş
Yukarda yazdıklarınla sonradan yazdıkların arasında dağlar kadar fark var.

Ben işleyişi biliyorum. Cezaların kalkmaması için DisCo itiraz ediyordur ve o hayır diyorsa olmaz o iş demek bambaşkadır diğer mesajında söylediğin şeyler bambaşkadır. Şayet ben DisCo olmasam ve konuya yabancı biri gibi gelip bunu okusam;

Bu alanda DisCo ne derse o oluyormuş diğerleride kofti yöneticiymiş manasını çok çok çok net çıkarırım, sınava girsem paragrafta anlamı sorsalar teredütsüz bu şıkkı işaretlerim. İmzamda kendimi bildiğimden bahsetmiştim ve devamı da çok net ama gerçekten burada emek veren insanları bu konuma koymanı sana yakıştıramadım. Neyse.

Bazı forum fonksiyonlarının neden kapalı olduğundan bir önceki sayfada detaylıca bahsettim. Süre konusununda eksik kaldığımızı belirttim artık canımızı mı teslim etmek lazım. Ek olarak düzenle butonu da ciddi bir butondur. Ben bile yazdıklarımı 10 defa düzenleyen bir adamım bu konuda da hak veriyorum.

Mesela bu gruba hiç girmeyen üyelerin böyle bir sıkıntısı yok. Girmemek için çaba gösterirsek zaten bu grubun bir manası kalmayacağı için (herkes kurala uyunca) kendiliğinden bu saçma sapan sistem çöpe gider.