Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

0 0%
  • Berabere biter

2 25.00%
  • Fenerbahçe kazanır

6 75.00%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 65 arası toplam 65 sonuç

Konu: [28. Hafta] Eskişehirspor - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post

Bir daha izlemeni öneririm. Veysel'in Stoch'a yaptığı bir faul gördüm onu da verdi zaten hakem.

Gol olan pozisyonda müdaheleler gayet temiz. Topu da çok temiz bir şekilde alıyor Eskişehirliler.
    Diger bahsettigin elle oynadıgı pozisyonda Eskişehirli oyuncunun Alex'e müdahelesi yok. Alex topa perdeleme yapmak isterken düşüyor. Faullük bir durum yok.

2 tane pozisyon daha var. Alex'in kendini yere attığı. Asıl kastettiklerim onlardı. İkili mücadele ile alakası olmayan iki pozisyon. Hakemi aldatmaya yönelikti. Adam dokunmuyor ama Alex ucuyor. Herneyse.. Ben basarılı buldum hakemi 1-2 ufak hatası dışında..
    Veysel Stoch'a 1 değil epey faul yaptı da Stoch'un artık kenara bakarak isyan ettiği bir pozisyon vardı. O pozisyon bir oyuncunun maç boyunca ilk müdahalesi olsa bile kart gerektiren bir pozisyondu, onu bile es geçti. Ben onu anlatmak için direkt olarak örnek verdim. Yoksa maç içinde zaten bir dünya pozisyon var vermediği. Alex'in o 2 pozisyonu için ben de zaten hakem faul vermeliydi demedim. Bahsettiğim pozisyonlar onlar değildi dedim. Ama kendini atıyor dediğin pozisyon olarak onları değerlendirdim. Ben bunların haricinde Alex'in kendini yere attığı pozisyon görmedim. Bir takımın sertlikle oyunu bu kadar yönlendirmesine böylesine seyirci kalan hakemi de az gördüm.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Eskişehirspor'lu oyuncularla Fenerbahçe'li oyuncular formaları değiştirse maç 2-1 değil 6-0, 7-0 biterdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O kadar faulle oyun durdu ki belki de sezonun en çok sarı kart çıkan maçı bu maç olması gerekirken göremedik sarıları.

Hala, bugün Galatasaray yenip fark 9 olsa da, oynanacak 3 Galatasaray maçını kazanarak şampiyon olabiliriz.

Ankaragücü'nü saymazsak tek Trabzonspor deplasmanı kaldı. 6 maçtan 5'ini kazanmaları gerekiyor artık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe taraftarının adına konuşmak haddim değil ama onlar için de birkaç cümle söylemek istiyorum. 3 Temmuz'dan bu yana Cadde,Taksim,Topuk Yaylası, ..... Mitingler, Yürüyüşler,Silivri, Çağlayan ... Binlerce taraftar işini gücünü bırakıyor ve ses çıkarmak için tepki koymak için eylemlerde bulunuyorlar. Fenerium hala rekorlar kırıyor. Fenerbahçe kart beklenen hedeflere ulaşamadı ama 300bin civarında satış yaptı. Maçlar hala full çekiyor. Deplasmanlar full hatta dün de oldugu gibi otobüs otobüs taraftar maçlara giremiyor polis kordonu eşliğinde şehri terk ediyorlar.

3 Temmuz'da en çok yıpranan her türlü tacizlere kalanlar yine taraftarlar.

Futbolcularımıza ve Teknik direktörürümüz söz vermiştik bu sene eleştiri olmayacak bu sene birlik olma zamanıdır diye ama anlıyoruz ki onlar verdikleri sözleri tutmuyorlar.

Haftalardır rezalet bir futbol rezalet bir oyun. Bitmişlik tükenmişlik. Amblemimizi o ruhsuz bedenlerde görmek iyiden iyiye ızdırap veriyor. Yeter artık bu kadar kötü olmalarına hakkı yok. Bizlere umut veren sadece 11 çubuklu diyoruz. onlar da eriyip bitmişler. Kalan haftalarda en çok sabıra ihtiyacımız var. taraftarın işi çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Fenerbahçe taraftarının adına konuşmak haddim değil ama onlar için de birkaç cümle söylemek istiyorum. 3 Temmuz'dan bu yana Cadde,Taksim,Topuk Yaylası, ..... Mitingler, Yürüyüşler,Silivri, Çağlayan ... Binlerce taraftar işini gücünü bırakıyor ve ses çıkarmak için tepki koymak için eylemlerde bulunuyorlar. Fenerium hala rekorlar kırıyor. Fenerbahçe kart beklenen hedeflere ulaşamadı ama 300bin civarında satış yaptı. Maçlar hala full çekiyor. Deplasmanlar full hatta dün de oldugu gibi otobüs otobüs taraftar maçlara giremiyor polis kordonu eşliğinde şehri terk ediyorlar.

3 Temmuz'da en çok yıpranan her türlü tacizlere kalanlar yine taraftarlar.

Futbolcularımıza ve Teknik direktörürümüz söz vermiştik bu sene eleştiri olmayacak bu sene birlik olma zamanıdır diye ama anlıyoruz ki onlar verdikleri sözleri tutmuyorlar.

Haftalardır rezalet bir futbol rezalet bir oyun. Bitmişlik tükenmişlik. Amblemimizi o ruhsuz bedenlerde görmek iyiden iyiye ızdırap veriyor. Yeter artık bu kadar kötü olmalarına hakkı yok. Bizlere umut veren sadece 11 çubuklu diyoruz. onlar da eriyip bitmişler. Kalan haftalarda en çok sabıra ihtiyacımız var. taraftarın işi çok zor.

Bu konuda da katılıyorum, düşündüklerimi sen daha iyi ifade etmişsin.

Kahrolduğum sahada oynanan oyun, gösterilen mücadele değil. Taraftar o bahsettiklerini yaparken, sahada yer alanların buna rağmen bu şekilde olması.

Kazan kaybet bu hiç önemli değil, teknik taktik hiç mi hiç önemli değil ama yeter ki mücadele et, 3 temmuzdan beri mücadelesine bir an olsun dur demeyen, gıpta ile bakılan taraftarın gibi mücadele et sadece.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri