Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

18 69.23%
  • Berabere biter

6 23.08%
  • Beşiktaş kazanır

2 7.69%
1 ile 30 arası toplam 125 sonuç

Konu: [28. Hafta] Galatasaray - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok zevkli bir maç oldu. Fırat Aydınus çok güzel bir maç yönetti. Bana kalırsa tek hatası maçı 1 dakika erken bitirmektir. Bunun dışında gerçekten de iyi bir maç yönetti. Galatasaray'da Necati çıktıktan sonra bir düşüş başladı ve sonrasında Beşiktaş'ın golü geldi. Baros ve Aydın değişiklikleri ile hatasını telafı etti F. Terim fakat çıkan kişi Melo değil Engin olmalıydı bence. Cok top ezdi her zaman ki gibi.. Herşeye rağmen çok değerli bir 3 puan oldu.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Çok zevkli bir maç oldu. Fırat Aydınus çok güzel bir maç yönetti. Bana kalırsa tek hatası maçı 1 dakika erken bitirmektir. Bunun dışında gerçekten de iyi bir maç yönetti. Galatasaray'da Necati çıktıktan sonra bir düşüş başladı ve sonrasında Beşiktaş'ın golü geldi. Baros ve Aydın değişiklikleri ile hatasını telafı etti F. Terim fakat çıkan kişi Melo değil Engin olmalıydı bence. Cok top ezdi her zaman ki gibi.. Herşeye rağmen çok değerli bir 3 puan oldu.
    Yabancı sınırını düşünmek durumundaydı mecburen Melo çıktı.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Yabancı çıkartmak zorundaydı sahada 6 yabancı varken ne yapacaktı başka? Savunmayı bozamaz, gol lazım Elmander çıkamaz, Riera yeni girmiş. Mecbur kaldı. Bu arada kuponumu yatırdın Elmander berabere bitse 180 tl kazanacaktım ama olsun güzel maç izledik

Mesaj Yetkileri