Originally Posted by ardaskoc Ben de 6. haftayı bitirdim. Lideriz şu anda. Kime elendin? Bursaspor'a elendim ilk devrede de ilk mağlubiyetimi ondan aldım :/ 2 Yenilgim var 1'i ondan
37caylak37 | Photoshop Çalışmaları
Originally Posted by 37caylak37 Bursaspor'a elendim ilk devrede de ilk mağlubiyetimi ondan aldım :/ 2 Yenilgim var 1'i ondan Ben Bursa'yı 5-1 yendim ss'ler geliyor.
Originally Posted by ardaskoc Ben Bursa'yı 5-1 yendim ss'ler geliyor. Heyt be kanka öcümü almışsın sağol
Originally Posted by balde_mir_07 Hadi bakalım sana da başarılar renktaş Balkan Kupasında şampiyonluk bekliyoruz : ) Sana ayrıca teşekkürler böylesine güzel bir yama hazırladığın için.
Hazırlık Dönemi - Güzel bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. - Liverpool maçında ortaya koyduğumuz başa baş oyunu kaybettik.
Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası Yarı Final [ Fenerbahçe 0 - 0 p Galatasaray ] - Bir istatistiklere bakın, bir de skora, sonuca... - Bu oyunun karşılığı bu olmamalıydı. Galatasaray, yarı sahamıza bile giremezken TSYD Kupası'ndan elendik.
TFF Süper Kupa [ Beşiktaş 0 - 3 Fenerbahçe ] - Galatasaray derbisinde oynadığımız oyunu bu maçta da ortaya koyduk ve bu sefer farklı kazanmayı bilerek sezonun ilk kupasını kazandık.
Forum Rules