Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 33 arası toplam 33 sonuç

Konu: A Milli Takım'ın Slovakya maçı aday kadrosu ve programı açıklandı

1. Default

İşte kadro bu . Bravo Abdullah Avcı büyük değişim yaratacağının sinyallerini verdi . Ancak ne olursa olsun Volkan kadroda olmalı , hazırlık maçında olmasa bile Abdullah Avcı'nın Volkan'ı silmemesi lazım . Bunun dışında Abdullah Avcı Muhammet Demir , Emre Çolak , Tolgay Arslan , Deniz Naki , Özgür Çek gibi genç gelecek vaat eden isimleri ve Erman Kılıç , Yasin Öztekin , Veysel Sarı gibi ligimizde iyi işler yapan oyuncuları da kullanmalı .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Volkan Servet ve Gökhan Zan men edilmemişmiydi Milli Takım'dan ? Affedildilermi yoksa benim mi haberim yok acaba.Burada çoğu kişi Volkan'ı aramışlarda.
    Bunu ben de duymadım, kendini taraftar sananların yaptığı çirkinlikten sonra morali bozuk olduğu için kadrodan çıkarılmıştı sadece, men edildi diye bir açıklamayı ben de hiç hatırlamıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Değişim güzel Volkanın alınmaması bence şuanda iyi,tartışmasız en iyi Türk kaleci ancak formsuz şuaralar,o yüzden bi kendini toplaması gerekir.Cenk içinde erken milli takımı bırakın Beşiktaş kalesini koruma düzeyindede değil biraz abartılıyor Cenk,zamana ihtiyacı var.

Emrenin alınmamasına şaşırdım milli takım maçlarında hep takımın yıldızlarındandı umarım sadece hazırlık maçı için böyle bir uygulama vardır bu takımın kilit oyuncularından birisi.

Semih yerine Egemen tercih edilmeliydi.

Mustafa Pektemek inş iyi forvetlerimizden biri olacak kadroda görmek sevindirdi.

Umut artık bu takımda aranmaz gereksiz bi tercih olmuş.

Caner şuan için neden alındı denilebilir ancak genel bir performans değerlendirisek bu sezon iyi bir yükseliş gösterdi alınması mantıklı ama olmasada olurmuş.

Özellikle kale ve defans alternatiflerimizin gelecek vaadetmesi güzel orta sahadada tecrübeli oyuncularımız var ileride yük sadece Burak'a binmemeli Mustafa umarım biraz daha zorlar orayı.Mevlütün performansını ise merakla bekliyorum oda zorlamalı.

Tek alternatifsiz bölgemiz forvet gözüküyor ancak Mustada ve Melütün zorlamasıyla o açığı kapatacağımızı düşünüyorum.

Güzel bir milli takım geleceği olacak.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri