-
Değişim güzel Volkanın alınmaması bence şuanda iyi,tartışmasız en iyi Türk kaleci ancak formsuz şuaralar,o yüzden bi kendini toplaması gerekir.Cenk içinde erken milli takımı bırakın Beşiktaş kalesini koruma düzeyindede değil biraz abartılıyor Cenk,zamana ihtiyacı var.
Emrenin alınmamasına şaşırdım milli takım maçlarında hep takımın yıldızlarındandı umarım sadece hazırlık maçı için böyle bir uygulama vardır bu takımın kilit oyuncularından birisi.
Semih yerine Egemen tercih edilmeliydi.
Mustafa Pektemek inş iyi forvetlerimizden biri olacak kadroda görmek sevindirdi.
Umut artık bu takımda aranmaz gereksiz bi tercih olmuş.
Caner şuan için neden alındı denilebilir ancak genel bir performans değerlendirisek bu sezon iyi bir yükseliş gösterdi alınması mantıklı ama olmasada olurmuş.
Özellikle kale ve defans alternatiflerimizin gelecek vaadetmesi güzel orta sahadada tecrübeli oyuncularımız var ileride yük sadece Burak'a binmemeli Mustafa umarım biraz daha zorlar orayı.Mevlütün performansını ise merakla bekliyorum oda zorlamalı.
Tek alternatifsiz bölgemiz forvet gözüküyor ancak Mustada ve Melütün zorlamasıyla o açığı kapatacağımızı düşünüyorum.
Güzel bir milli takım geleceği olacak.
Mesaj Yetkileri