Quote Originally Posted by DisCo View Post
Sen buradasın. Kıstasım bu.

Düşüncelerimi yazıyla ifade ettiğim için belki yeterince kendimi anlatamıyorum. Yüz yüze olsak daha iyi anlatabileceğimi düşünmekteyim.

Ben burada cezanın ya da işleyişin hatalı bulunduğunu anlayabiliyorum. Konuda zaten bu şekilde başladı.

Zaman ilerledikçe Hababamda Hafize ananın sahte öğretmen olduğundaki gibi bir yönelme var. "Yazılı gibi başladı sözlüye döndü."

Konu mevcut sistem üzerindeki eleştirilerle başladı sanki normal üyelerin haklarını kısıtlıyoruz gibiye döndü. Burası bir ceza grubu zaten. Ceza grubunda da kısıtlama olur, takdir olmaz.
Bölüm: Öneri ve Eleştiriler

Bende kendi fikrimi söylüyorum ve mesaj düzenleyememe, imza ekleyememe, avatar ekleyememe, ayar sayfasına girememe gibi şeylerin yanlış olduğunu söylüyorum.

Bir örnek vereyim; Bir forumda tam 15 dakika önce ceza aldım. Spor bölümüne hiç giremiyorum ama forumun genelini etkileyecek en ufak birşey yok. Sadece o bölümü göremiyorum. Tabii ben sadece örnek verdim illa orada öyle olacak diye burada da böyle yapılmak zorunda demiyorum. Ama yapılması gerekir diyorum.

Avatarlar ve imzalar için söylediğiniz; "hırsını ordan çıkarır". O zaman tamamen banlayın ya da okur grubuna alın hırsını oradan çıkarırsa. En fazla ne yapabilir yani. İmzasına küfür yazacak değilya.