Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

18 69.23%
  • Berabere biter

6 23.08%
  • Beşiktaş kazanır

2 7.69%
1 ile 30 arası toplam 125 sonuç

Konu: [28. Hafta] Galatasaray - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Maçı seyredememiştim dün akşam.Şimdi geniş özetini seyrettim maçla alakalı bir kaç yorum yapacağım.

Bu sezon ligde gerçekten şansız olduğumuza inanıyorum.Sezon boyunca bir sürü sakatlık yaşadık.Derbi öncesinde en kilit oyuncularımızdan Fernandes,bir çok oyuncuya çıkartılmayan sarı karttan dolayı cezalı duruma düştü.Maç sırasında yine en kilit oyuncularımızdan Egemen sakatlanmış.Egemen sakatlanmasa belki o golleri yemezdik.Yediğimiz son 2 golde yerine giren Sidnei önplana çıkıyor çünkü.

Birinci golde İsmail ve Simao'nun 2'ye 1'de Eboue'ye saçmalayarak topu kaptırmaları,maçtan önce Ekrem oynamasın da gerekirse İsmail sakat sakat oynasın diye düşünen benim fikrimde hatalı olduğumu düşündürdü.Bizim bu beklerin yıllardır basit hatalarından yediğimiz goller illallah getirdi.

Sidnei ikinci ve üçüncü golde düzgün takip edememiş adamlarını,ama pek fazla diyecek bir şey yok.Maç eksikliği var çünkü adamın.Ama Cenk'e ne desek boş.İnanılmaz bir form düşüklüğü yaşıyor.Neredeyse her maç hatalı kararlarından veya basit hatalarından gol yiyor.İlk geldiği zamanki halinin üstüne koyarak devam edeceğine,giderek düşüyor.Belki burada sorun kaleci antrenöründe de olabilir.Umarım buna bir son verir.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen maçı kazanıp Galatasaray ile puan farkını azaltma şansını yakalamışısız fakat Almeida sağolsun,bir çok pozisyonda yaptığı gibi net pozisyonu değerlendirememiş.Dönen top da gol olunca şampiyonluk şansımız baya bir azalmış oldu.İyi bir kaleci ve forvet,bir takım için çok önemli gerçekten.Bu maç bunu tekrar görmüş olduk.Tekrar tebrik ediyorum Galatasaray'ı.
    Ne demişler?

'Atanla tutanın sağlam olacak, yoksa şampiyonluktan söz edemezsin.'

Beşiktaş'a; Oscar Cordoba'dan sonra kaleci, İlhan-Ahmet-Nouma 3'lüsünden sonra da golcü gelmedi ne yazık ki. Tabii, tek eksikler bunlar da değil. Bekler ve kanatlar için de geçerli bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ne demişler?

'Atanla tutanın sağlam olacak, yoksa şampiyonluktan söz edemezsin.'

Beşiktaş'a; Oscar Cordoba'dan sonra kaleci, İlhan-Ahmet-Nouma 3'lüsünden sonra da golcü gelmedi ne yazık ki. Tabii, tek eksikler bunlar da değil. Bekler ve kanatlar için de geçerli bunlar.

Maruks Münch vardı zamanında bide muz orta üstadı Alan Walsh ahh ahhh

Mesaj Yetkileri