Kongreye 1 aya yakın bir süre var henüz. İlla ki çıkacaktır sağlam bir aday. Bunlar hazırlık evresi daha.En geç martın 2. haftası kesinleşir adaylarımız. Demirören'in zamanında yönetimine almış olduğu Sinan Vardar, Levent Erdoğan, Celal Kolot tarzı isimlerin başkan seçileceğine inanmıyorum. Beşiktaş'ım sahipsiz değildir, böyle zamanlarda çıkar mutlaka sahiplenecek birileri. Umudumu hâlâ koruyorum bu konuda.
Benim isteğim, güçlü bir adayın ortaya çıkması ve yönetimin onun etrafında toplanarak tek aday olarak seçime girmesi. Şöyle Serdal Adalı, Hasan Arat, İbrahim Altınsay, Hüsnü Güreli gibi adamlar çıksa ve tek bir yönetimde birleşseler ne de müthiş olurdu.Ama bu söylediklerimin gerçeklik payı olmadığını ne yazık ki, ben de biliyorum.

En geç martın 2. haftası kesinleşir adaylarımız. Demirören'in zamanında yönetimine almış olduğu Sinan Vardar, Levent Erdoğan, Celal Kolot tarzı isimlerin başkan seçileceğine inanmıyorum. Beşiktaş'ım sahipsiz değildir, böyle zamanlarda çıkar mutlaka sahiplenecek birileri. Umudumu hâlâ koruyorum bu konuda.
Alıntılı Yanıtla