1 ile 30 arası toplam 355 sonuç

Konu: FM 2012 Oyun İçi Bilgi Alışverişleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Elinizde böyle bir oyuncu olursa, bu oyuncuyu antrenmanlarda ve bireysel olarak nasıl bir yol izleyerek geliştirirsiniz ?

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Elinizde böyle bir oyuncu olursa, bu oyuncuyu antrenmanlarda ve bireysel olarak nasıl bir yol izleyerek geliştirirsiniz ?

Çok acccayip geldi bana 1.90 boyunda ve hız/hızlanma 18/17 pivot görünümlü poacher

gözlükleri çıkartırdım ilk

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by berfin View Post
    Çok acccayip geldi bana 1.90 boyunda ve hız/hızlanma 18/17 pivot görünümlü poacher
    Almedia'nın formlu hali gibi düşünün Gerçi 18/17 Almeida için biraz fazla olabilir ama uzun boylu bir atlet boyunun avantajını iyi kullanırsa her zaman avantajdır, adımları daha uzun atmak gibi
    bkz. ussain bolt

Quote Originally Posted by Ketchaup View Post

gözlükleri çıkartırdım ilk
    ahahahah

Şimdi oyuncuya özel bir antrenman programı uygulamak istiyorum ama ağırlık noktası olarak teknik özellikleri mi öncelik olarak versem yoksa fiziksel özellikleri öncelik olarak versem karar veremedim. Bir de "Indıvidual Training Focus" seçeneğinde böyle bir forvet için hangi özelliğin öncelikli olarak geliştirilmesi lazım sizce ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Almedia'nın formlu hali gibi düşünün Gerçi 18/17 Almeida için biraz fazla olabilir ama uzun boylu bir atlet boyunun avantajını iyi kullanırsa her zaman avantajdır, adımları daha uzun atmak gibi
    bkz. ussain bolt

ahahahah

Şimdi oyuncuya özel bir antrenman programı uygulamak istiyorum ama ağırlık noktası olarak teknik özellikleri mi öncelik olarak versem yoksa fiziksel özellikleri öncelik olarak versem karar veremedim. Bir de "Indıvidual Training Focus" seçeneğinde böyle bir forvet için hangi özelliğin öncelikli olarak geliştirilmesi lazım sizce ?
    Almeida 16 yaşındayken böyle miydi Gerçek Futbolda hem uzun hem de hızlı futbolcular çok iyi iş yapar Çünkü genelde bi forvet ya kısa ve hızlı ya da uzun ve güçlü oluyor böyle mix futbolcular pek nadirdir

Mesaj Yetkileri