1 ile 30 arası toplam 355 sonuç

Konu: FM 2012 Oyun İçi Bilgi Alışverişleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Arkadaşlar oyuna başlarken amatör statüde bir klüp ile başladınız, bu takım ile şampiyonluklar yaşadınız diyelim. Örnek verirsem San Marino liginde oynayan birisi olarak alacağım şampiyonluklar ile takımın statüsünü profesyonele taşıyabilir miyim? Eğer taşınabiliyorsa neye bağlıdır bu?
    Arkadaşlar şu soruya cevap bilecek var mı acaba? Buna göre tekrar bir San Marino yolculuğu yapmak istiyorumda hayırlısıyla

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Arkadaşlar oyuna başlarken amatör statüde bir klüp ile başladınız, bu takım ile şampiyonluklar yaşadınız diyelim. Örnek verirsem San Marino liginde oynayan birisi olarak alacağım şampiyonluklar ile takımın statüsünü profesyonele taşıyabilir miyim? Eğer taşınabiliyorsa neye bağlıdır bu?

Arkadaşlar şu soruya cevap bilecek var mı acaba? Buna göre tekrar bir San Marino yolculuğu yapmak istiyorum da hayırlısıyla
    oyunda hard-coded değil ise her takım bulunduğu ligin ihtiyaçları ve takımın özelliklerine göre profesyonel olabilir.

Mesela SAL'da başlayan bir takım büyük ihtimalle 3. ligde profesyonel olacaktır. Bunun sebebi çevresindeki takımlar ile mücadele etmektir.

San marino gibi en üst ligi amatör olan ülkelerde ise koşullar seyirci sayısı, antrenman tesisleri vb. gibi şeylerle ve şampiyonlar ligi gibi organizasyonlarla orantılı yani biraz süründükten sonra önce semi-pro sonra tam pro olunuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Duran toplarda nasıl bir savunma yapıyorsunuz?Bu sezon ligde geride kalan 12 haftada 9 korner golü yedim ve çözüm bulamıyorum.Edit:10 oldu.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

4. Default

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Duran toplarda nasıl bir savunma yapıyorsunuz?Bu sezon ligde geride kalan 12 haftada 9 korner golü yedim ve çözüm bulamıyorum.
    Ben bekleri ön ve arka direge tutturuyorum.Uzun futbolcumu uzun adamlarını tutturuyorum geri kalan futbolcularmın adam markajı biri de ceza sahası üstünde duruyo

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by zalim0773 View Post
    Ben bekleri ön ve arka direge tutturuyorum.Uzun futbolcumu uzun adamlarını tutturuyorum geri kalan futbolcularmın adam markajı biri de ceza sahası üstünde duruyo
    Bu şekil zaten klasik savunma dizilimi.Bence bir nokta yanlış.Neresi?Bek oyuncuları savunma oyuncuları.Doğal olarak savunma özellikleri diğer bölgelerdeki oyunculardan daha iyi.E sen bu adamları ön ve arkada direğe kitleyeceğine savunma özellikleri daha zayıf olan diğer oyuncular yerine adam markajı versen daha iyi değil mi?Ben böyle yapıyorumKanat adamlarına direkleri tutturuyorum.Stoperlere ve hava topları genelde iyi olduğu için ön liberoma uzun adamları.2 kişi ileride 1 kişi ceza yayında bekliyor, diğerlerine adam markajı veriyorum.Adam paylaşımında sıkıntı yok.Sıkıntı Heading, Jumping gibi özellikleri stoperimden çok daha düşük olan dandik bi oyuncunun çıkıp dan diye golü atması.Liverpool maçını evimde 3-1 kaybediyorum adamlar 3 golüde kornerden atıyor.Doumbia bile kornerden gol atıyor.Bu nedir ya?İnsanın asabını bozuyor bu oyun bazen.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

6. Default

Bu şekil zaten klasik savunma dizilimi.Bence bir nokta yanlış.Neresi?Bek oyuncuları savunma oyuncuları.Doğal olarak savunma özellikleri diğer bölgelerdeki oyunculardan daha iyi.E sen bu adamları ön ve arkada direğe kitleyeceğine savunma özellikleri daha zayıf olan diğer oyuncular yerine adam markajı versen daha iyi değil mi?Ben böyle yapıyorumKanat adamlarına direkleri tutturuyorum.Stoperlere ve hava topları genelde iyi olduğu için ön liberoma uzun adamları.2 kişi ileride 1 kişi ceza yayında bekliyor, diğerlerine adam markajı veriyorum.Adam paylaşımında sıkıntı yok.Sıkıntı Heading, Jumping gibi özellikleri stoperimden çok daha düşük olan dandik bi oyuncunun çıkıp dan diye golü atması.Liverpool maçını evimde 3-1 kaybediyorum adamlar 3 golüde kornerden atıyor.Doumbia bile kornerden gol atıyor.Bu nedir ya?İnsanın asabını bozuyor bu oyun bazen.
    Ben pek kornerden yemiyom zatn ortasaha oyuncularımın fernandes hariç savunma yönü agırlık bastıgı için sorun yaşamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Duran toplarda nasıl bir savunma yapıyorsunuz?Bu sezon ligde geride kalan 12 haftada 9 korner golü yedim ve çözüm bulamıyorum.Edit:10 oldu.
    20 küsür maçta 20 küsür korner golü, 10 küsür frikikten yedim(orta-kafa-gol). Sonrasında kariyeri bıraktım. İngiltere alt liglerindeydim.

Bence bunun bir çözümü yok. Rakip sizden üstünse ve favoriyse tüm maç ezseniz bile tek kornerden gol atıp sizi yeniyorlar. FM'in muhteşem maç motorunun bize hediyesi

Mesaj Yetkileri