Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bu sezon şampiyonlar liginde ne yaparız ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Gruptan çıkamayız

1 6.67%
  • 2.Tur elemede eleniriz

0 0%
  • Çeyrek Finalde eleniriz

4 26.67%
  • Yarı Finalde Eleniriz

3 20.00%
  • Finalde Eleniriz

4 26.67%
  • Şampiyon Oluruz

3 20.00%
1 ile 30 arası toplam 673 sonuç

Konu: Ath. Bilbao: Takım Basklı Gençlere Emanet.. [6. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Afyonkarahisar

ben baya bi yanlış görmüşüm ben karşısına denk gelen takımlar die bakınıp duruyorum iki saattir tmm vurma yüzüme

Quote Originally Posted by Xlazi View Post
    ben baya bi yanlış görmüşüm ben karşısına denk gelen takımlar die bakınıp duruyorum iki saattir tmm vurma yüzüme
    Olabilir tabi insanlık hali Senin için eleyecem inter i :P

Kariyerin daha zevkli ve takip edilir olması için arada sırada sizlere tecrübelerimide aktarmak istiyorum.Maçların tamamını 90 dakika izleyen ve her ayrıntıdan faydalanmak isteyen birisi olarak oyuna yeni başlayan arkadaşlarımıza bir kaç küçük ipucu vermiş olurum.Daha önce önemli bir taktik bilgisi paylaştım şimdi gözardı edilen önemli bir ayrıntıyı daha paylaşmak istiyorum.

ÖNEMLİ TAKTİK BİLGİ 2: Maçlardan önce maçı yönetecek hakemin istatistiklerini incelemek bazen size maçı kazanmak anlamında avantaj sağlayabilir.Nasıl mı? Şimdi size Zaragoza maçım öncesi maçı yönetecek hakemin istatistiklerini göstermek istiyorum

Görüntümüzden de gördüğümüz üzere maçı yönetecek hakem 8 maçta 17 sarı 2 kırmızı kart vermiş.Diğer hakemlerle karşılaştırdığınızda bu oran bir hayli düşük.Demekki bu hakem elini cebine çok sık götürmüyor.Bu da agresif oyuna izin verdiği anlamına gelir.Bizde hakemin bu özelliğinden yararlanarak takım komutlarından tackling seçeneğini Hard seviyesine getirebiliriz.Bu şekilde oynama oyuncularınızı her topa atlamasını müdehale etmesini ve daha agresif oynamasını sağlar.Ama bunu çok kart veren bir hakemin maçında yaparsanız kırmızı kartlar havada uçuşabilir.Bu hakem az kart verdiğinden ben Hard a getirip maça başladım ve sonuç ortada

16.HAFTA

Çok fazla agresif oynadık ve 8 gol attık.Rakibe top oynatmadık.Her topa sert girdik ama gördüğünüz gibi maçta yine hiç kart çıkmadı.Maçtan Bir kaç önemli not:

-Llronte uzun süre sonra hat-trick yaparak bu takımda olmayı hakettiğini gösterdi
    -Llronte ilk golünü 24. saniyede buldu ve bu kulüp rekoru oldu
    -17. dakikada maç 5-0 oldu
    -8-2 biten maç Athletic tarihinin en gollü maçı oldu.

Mesaj Yetkileri