Kral Kupasında Barcelona'yı elersin umarım, o kupayı kazanman çok iyi olur. Ayrıca ligde de çok iyi gidiyorsun, UEFA'da da İnter'i elersen finale kadar gidersin.
Kral Kupasında Barcelona'yı elersin umarım, o kupayı kazanman çok iyi olur. Ayrıca ligde de çok iyi gidiyorsun, UEFA'da da İnter'i elersen finale kadar gidersin.
Çok iyi oldu bu skor tur için avantajlısın. Umarım tur atlayan taraf olursun. Rövanşta skoru korumaya bak.![]()
En iyi savunma ataktır.Çok fazla geri çekilirsen sonu hüsran olur.Çünkü karşında basit bir takım yok Barcelona varBaşarılar bakalım.
Elimden geleni yapacam ama sonuçra rakip barça ...
Yok ya tabiki o kadar defansif çıkmam her türlü barça gol atacaktır bana o yüzden benimde gol bulmam lazım...
20.HAFTA
Rahat bir galibiyet aldık..David Lopez maçın yıldızı oldu...
20.HAFTA SONUNDA PUAN DURUMU
GOL VE ASİST KRALLARI BILBAO DAN !!
![]()
Last edited by muzoadux : 02.Mart.2012 at 18:56
Barcelona maçını merakla bekliyorum.Ligde de çok iyisin, böyle devam edersin umarım.
Bu ofsayt değilde nedir ???? 1-0 gerideyiz şuan
Last edited by muzoadux : 02.Mart.2012 at 18:51
maçın sonu noldu??
Bütün olumsuzluklar üst üste gelmiş. Llorente'nin sakatlanması ise senin adına kötü bir olay. Ama üzülme elinde UEFA Avrupa Ligi var.![]()
Barcelona yerine At. Madrid gelseymiş güzel olacakmış, sağlık olsun. Bu gidişle fazla uzun sürmez 2-3 seneye ligi alırsın gibi geliyor bana.
Aynen At. Madrid gelse elerdim diye düşünüyorum...Oyunda alabilceğim bütün oyuncuları aldım.Bundan başka alabilceğim iyi basklı oyuncu yok 1-2 hedefim kaldı sadece onlarda takımı uçuracak isimler değil..Yani bundan sonra takımda büyük değişiklikler olmayacak.Çıkan tüm regenleri tek tek inceleyip 1 tanesini bile kaçırmamam lazım ve iyi regenler çıksın diye dua etmem lazım.Şampiyonluk anca bu şekilde gelir
Helal kardeş çok iyi gidiyorsun ilk sezon olmasına rağmen. Bu sene olmazsa seneye şampiyonsun ama bu sene ipleri bırakma yinede.![]()
Teşekkürler bakalım bu sene zorlayacam sonuna kadar ...Kupanın intikamını barçadan almam lazım
21.HAFTA
Llorente nin yokluğunda Toquero ile maça çıktık.Ama bir türlü istediğim verimi alamadım.Muniain de cezalı olduğu için kanat oyuncum Susaeta yı forvete koydum o da golünü attı ...Belki avrupa maçlarında Susaeta ile oynayabilirim ...
Last edited by muzoadux : 02.Mart.2012 at 18:55
22.HAFTA
Yine çok zorlanarak bir kazandık.Baktım gol gelmiyor yine Toquero ya muhtaç kaldık..Ama bu sefer beni şaşırttı ve 2 gol atarak 3 puanı kazandıran isim oldu ..
21.haftadaki maçın kaç kaç bitti ? Resim gözükmüyorda göremedim o yüzden.
23.HAFTA
Çok kötü bir galibiyet aldık.Kendi sahamda böyle bir sonuçla karşılaşmayı hiç beklemiyordum.Ah Llronte ah nerdesin![]()
NOT: Oyun hata verdi..kaybedene kadar tekrar tekrar oynadım 1-0 kaybettik ve oyuna devam ediyorum
Last edited by muzoadux : 03.Mart.2012 at 18:20
Bu mağlubiyet baya kötü olmuş. Llorente'nin yeri dolmuyor anlaşılan.![]()
bilbao takımı dehşet bitakımya![]()
Haydi bakalım umarım geçersin İnter'i.