1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Bundesliga Bitti Sırada Avrupa ( BvB ) ( Sezon II )

Hybrid View

tactikiller2 mükemmel taktik ama uzakdan şutlarda etkisiz bi taktik teksigi o takdigin

he buarada dortmund taraftarları iyidir evet ama GALATASARAY ın Yapdıgı 3d koreografileri hem daha pahalı hem daha zahmetli hemde görsel açıdan kesinle bundan daha güzel tabi buda güzel

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    tactikiller2 mükemmel taktik ama uzakdan şutlarda etkisiz bi taktik teksigi o takdigin

he buarada dortmund taraftarları iyidir evet ama GALATASARAY ın Yapdıgı 3d koreografileri hem daha pahalı hem daha zahmetli hemde görsel açıdan kesinle bundan daha güzel tabi buda güzel
    taktiği sadece istediğim kadroyu kurana kadar kullanacağım. ardından 4-2-2-2 kanat futboluna geçeceğim.Koreografinin pahalı olması önemli değil. Önemli olan anlamı. Dortmund taraftarı 2 senedir 3D koreografi kullanıyor galatasaray tek maçta kullandı. Sakın yanlış anlama Galatasaraylıyım ve burda benim kimse Galatasaraylılığımı tartışacak kapasitede değildir. Ben sadece hoşuma gittiği için söyledim. Almanya Ligi'nde küme de düşse takımım Wolfsburg'tur.

Evimizde kazanmak isterdik ama olmadı. Cesar mükemmel bir performans sergiledi. Gerçekte böyle oynasa İnter maximum 20 gol yer...

Olimpiakos'u deplasmanda rahat geçtik. Önümüzde şimdi 2 Valencia maçı var. İlki deplasmanda olduğu için şanslıyız. Gruptan cıkma şanslarımız %40 İnter % 30 Valencia % 25 Dortmund %5 Olimpiakos.

6. Hafta

Zayıf rakibe karşı evimizde zorlandık. İlkay 6-8 hafta sahalardan uzak kalacak... Salihovic'e ilk 11 göründü.

7. Hafta

Deplasmanda Wolfsburg'la berabere kalarak yara aldık. İlerleyen maçlarda daha iyi olacağız...

Sonraki 5 Maç

Dortmund - Hoffenhaim ( 8.Hafta )

Hannover 96 - Dortmund ( 9.Hafta )

Valencia - Dortmund ( ŞL 3.Maç )

Dortmund - Köln ( 10.Hafta )

Nürnberg - Dortmund ( German Cup )

Mesaj Yetkileri