29. hafta olması lazım.
Maça gelirsek zor olacak gibi umarım kazasız belasız atlatırız...
çok zor mac olcak sivas evinde iyi oynuyor eger sampiyonluk istiyorsak kesinlikle kazanmamiz lazim benim ilk gorusum beraberlik
Play-off öncesinde farkın azalması için Galatasaray'ın mutlaka puanlar kaybetmesi lazım.Sivasspor,umarım bize taktığı gibi Galatasaray'a da çelme takar ama bana Galatasaray kazanacak gibi geliyor.Kazanırlarsa,şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmış olacaklar.
So what?
Saike
Artık BJK maçlarından çok GS maçlarını takip edeceğiz gibi...
FM Gazetesi
Niye Görkem Atletico eledi mi bizi ?
Sivasspor puan veya puanlar alacak bence. Papaz her zaman pilav yemez, son haftalarda çokça olan futbol şansı bu kez Galatasaray'dan yana olmayabilir.
Beklenilenin aksine rahat bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum.2-0 veya 3-0 kazanırız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sivas evinde lidere karşı oynasa da maçın favorisidir bence...1 Puan bile iyi olabilir bizim için ancak hedefimiz tabi ki 3 puan...Umarım geçeriz bu zorlu deplasmanı sol bekte Terim Riera'yı bi düşünsün bencedaha etkili oluruz kesinlikle...
Sans ? insanlari anlamiyorum buraya kadar sans ilemi geldik yani yigit oldur hakkini yeme.
Bundan sonra kaybedilen her puan playoffta bizi epey yaralayacaktır. Kötü oynayabiliriz ama ben Sivas'ın bizi yenebileceğine ihtimal vermiyorum açıkcası. Bi şekilde kazanırız bu maçı. En olmadık ihtimalle beraberlik.
Screw you guys, I'm goin' home
Maçın herhangi bir bölümünde 4-5-1 e dönmezsek kazanırız.
En zor maçlardan bir tanesi. Ben berabere biteceğini düşünüyorum ama inşallah kazanırız
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Şampiyonluk yolunda en önemli bir mücadele daha.Sivas evinde büyük takımlara karşı bu sene çok başarılı sonuçlar aldı , ancak biz takım oyununu her zaman yaptığımız gibi olumlu anlamda yaparsak bu maçıda alırız umarım.
Allah utandırmasın.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sivas gerçekten çok iyi top oynuyor riskli bir maç her türlü sonuç çıkabilir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İç sahada tek mağlubiyeti Eskişehirspor'a karşı aldı Sivasspor. Hava koşulları bu hafta da kötüydü, zemin Galatasaray'ın oyun tarzına pek uygun olmayacak büyük ihtimalle. Daha önceki dönemde bu sebepten puan kayıpları yaşandı. Benim görüşüm bu karşılaşmada Sivasspor kaybetmez.
Galatasaray bu maçtan da 3 puanla ayrılırsa ligin sonunu zirvede bitireceğinden kimsenin şüphesi kalmaz.
Çok zor maç. Son haftalarda çok iyi futbol oynamıyoruz bu maçta da öyle devam ederse Sivas gözümüzün yaşına bakmaz. Beraberlik veya Galatasaray galibiyeti olur umarım ancak Sivas 1 adım daha önde galibiyet için.
Football is simple,but Football Manager is not
Ligin bitimine kadar 2 maç var zorlanacağımız.Birisi de bu maç.Kayıpsız atlatırsak çok iyi olur bizim için.
Bu takım şampiyonluğa gidiyor, Sivas'ı da yenmek gerekiyor tabi. Elmander'in 2 golüyle 1-2 kazanırız.
Zor maç olacaktır. Galatasaray'ın en zor maçlarından birisi bence de. Gerek hava şartları gerek zeminin durumu gerek Sivasspor'un performansı Galatasaray'ın işini baya zora sokacak. Ben beraberlik bekliyorum açıkcası ama kazanan olursada Galatasaray olur gibi.
Gol yiyerek kazanırız.
İnşallah kazanacağız.
Zor maç, son 6 maçta Sivas'a karşı 1 kez kazanmışız. Engin'in oynamayacak olması önemli bir eksiklik, yerine Riera diyorlar umarım iyi bir performans ortaya koyar. Elmander faktörü ile Galatasaray'ı avantajlı görüyorum.
İddaa oynayacak varsa gol var oynamak bankoların bankosudur bence, biz hem gol buluyoruz hem de bir şekilde yemeyi başarıyoruz, Sivasspor da aynı şekilde. Zevkli bir maç olacak, kazanan taraf olursak şampiyonluğa doğru kocaman bir adım daha atmış oluruz.
Sivasspor puan veya puanlar alıcaktır diye düşünüyorum umarımda alırlar .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Şu puan ve puanlar ne demek valla ben şunun mantığını çözemedim yılllarca , Türkiye'de ki çoğu spor adamı bu cümleyi kullanıyor.3'de puan 1'e de puan hatta 88'e de puan diyoruz.Örneğin;Galatasaray sezonu 88 puan ile tamamladı.
Arkadaşlarım kırılmasın , onlara karşı değil bu sitemim.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sivasın puan alması çok güzel olur umarım başarırlar