Takımın bu uyumu ve güzel gidişat interi elemene yetecektir.
Takımın bu uyumu ve güzel gidişat interi elemene yetecektir.
25.HAFTA DERBİ HERYECANI
Ezeli rakip ebedi dostumuzla maçımız başlıyor.İki basklı takımın mücadelesi birazdan !!!
Ve derbiyi kazandık.Taraftarımızı çıldırttık.İnter maçı öncesi Llrontesiz kazanmak moral oldu..
ilk sene şampiyon olmak biraz hayal gibiydi zaten sonuçta yarıştığın takımlar R.Madrid , Barcelona ve bunların yanı sıra At. Madrid , Valencia gibi güçlü ekiplerde liderin takipçisi oluyor. Seneye veya sonraki sene ipi göğüsleyebileceğine inanıyorum.
çok güzel kariyer oluyor kardeşim,takip ediyoruz. başarılar.
Teşekkürler sizin yorumlarınızla ilerliyor bu kariyer..
Ve turu geçtikkkkk..Rakibin temposunu bozmaya yönelik oynadık ve ilk maçın avantajını en iyi şekilde kullanarak çeyrek finale çıkıyoruz.Maç sonrasında taraftarlar sahaya akın ederek bu büyük mutluluğu futbolcularla birlikte yaşadılar.
Helal olsun.UEFA'yı bekliyorum bu sene senden.
![]()
27.HAFTA
Puan kayıpları devam ediyor.Llorenteye bu maçın son 2-3 dakikasından forma şansı verdim.Llorente nin bir an önce form tutması bizim için çok önemli
28.HAFTA
Lig konsantrasyonumuz tamamen bitti.Üst üste çok kötü sonuçlar alıyoruz bakalım akıbetimiz ne olacak
Tek hedef UEFA. Llorente form tutarsa o maçı rahat kazanırsın. Puan durumunu en kısa zamanda bekliyorum.![]()
29.HAFTA SONU PUAN DURUMU
İlk 4 garanti gençleri oynatman daha iyi. Lille karşısında başarılar dilerim.
MALAGALI SOL BEK MONREAL BILBAO DA !!!
11.25 M peşin 9 M TL de 48 ay taksitle takımımıza kazandırdık.Sonunda sol bek sorununu çözdük sanırım.Sezon sonunda takıma katılacak.
30.HAFTA
Lılle maçı öncesi sakatlık sürprizi yaşamamak ve oyucnuları zinde tutmak için yedek ve genç ağırlıklı çıktık ve doğal olarak kaybettik![]()
ÇEYREK FİNAL 2. MAÇ
Harika bir oyun sergiledik ve turu geçmeyi başardık..Aslında maçla ilgili çok üimidim yoktu ama maçı kazanmayı başardık.Lloronte son dakikalarda 2 gol atarak bize galibiyeti getirdi.
ŞOK ŞOK ŞOK !!!
Maç gecesi İspanya ya dönmesi beklenen Athletic kafilesinin uçuşunun iptal olduğu ve Paris e gittikleri öğrenildi.Rota da ki bu değişikliği öğrenmek için kafileyi sizler için takip ettik ve Paris deki Türk kebapçısına gittiklerini öğrendik.Teknik Direktör Muzaffer Atmaca ve oyuncular galibiyeti Adana kebapla kutladılar !!
Last edited by muzoadux : 03.Mart.2012 at 21:00
ÖNEMLİ TAKTİK BİLGİ 3:Maç öncesinde scout unuz tarafından size gönderilen rakip takım raporu çok önemli bilgiler içerir.Bugün bunlardan birine değineceğim
Bu hafta karşılaşacağım sevilla takımının raporudur.Bu ekranda rakibin attığı ve yediği gollerin süreleri ile asistlerin hangi bölgeden yapıldığı gösterilmekte.
Rapordan çıkarımlar ;
1)1-15. dakikalar arasında attığı gole oranla çok daha fazla gol yemiş.İlk dakikalarda atak başlamak bizim için mantıklı olacaktır.
2)Attığı / Yediği oranı en iyi 15-30. dakika arasında bu zamanda takımı biraz defansa çekebiliriz.
3)75-90 arası çok atıp çok yemiş maçın skoruna göre bu bilgiyi değerlendirmek lazım.
4)Hem attığı gollerde hemde yediği gollerde asistin yapıldığı bölgeler aşağı yukarı aynı.O yüzden özel bir çıkarım yapmak zor.Ama mesela soldan 7 gol değilde 17 gol yemiş olsalardı maçta sol kanattan atak yapmak daha mantıklı olabilirdi
Bunlar sadece istatistiktir.Bunlara uyduk diye illa ki maçı kazancaz diye bir şey yok.Zaten öyle olsa oyun çok kolaylaşırdı.Ama bu ayrıntıları kullanarak galibiyet şansımızı artırabiliriz.Alex Ferguson'un "İstatistik mini etek gibidir; çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez" sözüyle konuya açıklık getiriyor maça geçiyorum
31.HAFTA
Llorente nin dönüşüyle takım ritmini bulmaya başlıyor Sevilla ya sahayı dar ettik ve farka gittik.İlk 15 dakika atak oynadık ve 11. dakikada golü bulduk
32.HAFTA
Kolay maçlarda neden bu kadar zorlanıyoruz anlamıyorum.Son dakikada attığımız golle kazandık ve yolumuza devam ediyoruz.Azpilicueta 4 hafta sahalardan uzak kalacak..
Helal olsun valla ince ayrıntıları çok iyi yakalıyorsun ve bunları bulunca da başarı kaçınılmaz oluyor.Llorente'nin dönüşü çok iyi olmuş, form tutmaya başlamış.
inter maçında şike var hocam :d
Valla İnteri Milanoda devirmen çok iyi olmuş zaten evindede turu atlamışsın.Lillie'e eleneceğini düşünmüyordum zatenbence bu sene uefa'yı kaldırırsın.
YARI FİNAL 1.MAÇ
Maç başladığı gibi gitti avantajı rakibe verdik
34.HAFTA
Yine yedek çıktık ve yine yenildik...Olsun amaç Cska ile oynyacağımız 2. yarı final maçı