Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bu sezon şampiyonlar liginde ne yaparız ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Gruptan çıkamayız

1 6.67%
  • 2.Tur elemede eleniriz

0 0%
  • Çeyrek Finalde eleniriz

4 26.67%
  • Yarı Finalde Eleniriz

3 20.00%
  • Finalde Eleniriz

4 26.67%
  • Şampiyon Oluruz

3 20.00%
1 ile 30 arası toplam 673 sonuç

Konu: Ath. Bilbao: Takım Basklı Gençlere Emanet.. [6. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tek hedef UEFA. Llorente form tutarsa o maçı rahat kazanırsın. Puan durumunu en kısa zamanda bekliyorum.

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Tek hedef UEFA. Llorente form tutarsa o maçı rahat kazanırsın. Puan durumunu en kısa zamanda bekliyorum.
    Aynen ligde gençleri oynatıyorum artık.Hiç bir takımda olmadığı kadar gençlere ihtiyaç var bu takımda..

29.HAFTA

Genç yıldızımı Saul oldukça etkiliydi.1-0 öne geçtik.2-1 geriye düştük.Ama 3-2 kazanmasını bildik zevkli bir maç oldu.Şimdi sırda Lİlle var !!!

29.HAFTA SONU PUAN DURUMU

MALAGALI SOL BEK MONREAL BILBAO DA !!!

11.25 M peşin 9 M TL de 48 ay taksitle takımımıza kazandırdık.Sonunda sol bek sorununu çözdük sanırım.Sezon sonunda takıma katılacak.

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    İlk 4 garanti gençleri oynatman daha iyi. Lille karşısında başarılar dilerim.
    Sağol ama kötü başladık

ÇEYREK FİNAL 1. MAÇ

Susaeta ile 1-0 öne geçtik hemen sow ile cevap geldi.Ciddi anlamda zorlandık.İnter i eleyip Lille e elenirsek koyacak biraz

30.HAFTA

Lılle maçı öncesi sakatlık sürprizi yaşamamak ve oyucnuları zinde tutmak için yedek ve genç ağırlıklı çıktık ve doğal olarak kaybettik

ÇEYREK FİNAL 2. MAÇ

Harika bir oyun sergiledik ve turu geçmeyi başardık..Aslında maçla ilgili çok üimidim yoktu ama maçı kazanmayı başardık.Lloronte son dakikalarda 2 gol atarak bize galibiyeti getirdi.

ŞOK ŞOK ŞOK !!!

Maç gecesi İspanya ya dönmesi beklenen Athletic kafilesinin uçuşunun iptal olduğu ve Paris e gittikleri öğrenildi.Rota da ki bu değişikliği öğrenmek için kafileyi sizler için takip ettik ve Paris deki Türk kebapçısına gittiklerini öğrendik.Teknik Direktör Muzaffer Atmaca ve oyuncular galibiyeti Adana kebapla kutladılar !!

Last edited by muzoadux : 03.Mart.2012 at 21:00

Mesaj Yetkileri