Quote Originally Posted by byariff View Post
Rakibi Kucumsemiyorum ama , sizce ujfa yada semih yada muslera niye sari kart gorsun genclerbirligi maci onemli mac adamlar playoff icin oynuyor ? Peki ya ankaragucu ? yanlis anlasilmasin fenerbahceli oyuncular bilerek gordu demedim ama 2 takimida karsilastirinca puan tablosu herseyi gosteriyor biri playoff icin oynuyor oburu zaten dusmus.
14.Hafta'da Gençlerbirliği 13.sırada.
Bu maçta Mehmet Topuz ve Gökhan Gönül'de sınırdaydı madem olay kasti, onlar neden görmedi ? Bana sorsanız Alex mi Gökhan Gönül mü diye, Ben Gökhan'ı tercih ederim. Çünkü Zieglerden umudu kestik katkı sıfır, onun gibi oynayan Orhan'ın da maçta olması takımı inanılmaz güçsüz bırakıyor. Stoch ve Gökhan dışında takımda kanat bindirmesi yapabilen oyuncu da yok diğer tarafa bakacak olursak Alex olmadığı zaman Stoch'u kullanırız o vazifeyi birebir gerçekleştirmese de kendi meziyetlerinle daha üstün bir oyun ortaya çıkarır o alanda. Fenerbahçe-Galatasaray arasında son zamanlardaki en büyük farklardan birinin (4-1) Alex'in olmadığı bir maçta gerçekleştiğini biliyoruz, bizi pek sektelemez bu bakımdan.

Bizim kızdığımız nokta sezon başındandır herkes bunu keyfi uygularken kural'ın Fenerbahçe'ye dong etmesi, bu ülke'de kurallar sadece Fenerbahçe'ye mi işliyor ? O akıllı spor yazarlarının kafaları neredeydi bunca hafta ? Ayıptır.