Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 64.52%
  • Berabere biter

3 9.68%
  • Gençlerbirliği kazanır

8 25.81%
Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 256 sonuç

Konu: [29. Hafta] Fenerbahçe - Gençlerbirliği

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sanırım benim şansıma mı desem ne desem bilemedim.. Bu sezon gittiğim ilk maçtı bu ve sanırım en güzel futbolu da bu maç oynadık.. En son maçım 6-0 Ankaragücü maçıydı yine 6 attık.. Galatasaray maçı da dahil tüm maçlara gitmeyi düşünüyorum bu yıl..

Yalnız Hakkaten Saracoğlunu hiçbir stada değişmem.. Çok özlemişim orasını

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Stoch'un şutları nirvanaya ulaştı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Stoch gibi bugları hiç sevmiyorum :P Adam ama aşmış yani vurduğu şut gol oluyor ve öyle böyle de değil mükemmel giriyor

Aslında yeni keşfedilmiş bişey değil, Twente'de de böyle bir sürü golü var ama biz geç yararlanmaya başladık.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Tek sayı ile tamamlamak kar oluyor geçenlerde düşündüm ben onu. Tek sayı ile bitiririz inşallah ligi
    Konunun dışına çıkmak istemiyordum ancak yanlış bilgi olmaması adına söyleyeyim.

Yarım puanlı sayılar yukarı yuvarlanırken play-off'lar tamamlandığında o yarım puanlar geri alınacak.

Yani diyelim ki bir takım 85 (42,5'dan 43) puanda diğeri 86 (43 ) puanda play offlara başlar ve play off lar sonucunda her iki takımda 50 puanla play-off grubunu tamamlarsa şampiyon takım normal sezonu 86 puanla tamamlayan takım oluyor.

Bu arada maçın golerini izledim sadece internetten hepsi de birbirinden güzel tebrikler Fenerbahçe'ye büyük bir zafer yaşadılar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben hala Stoch'un ilk golünde kaldım o gol şaibeli görünmeyen güçlerden destek alıyor o top öyle gidemez.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu arada artık maçlardan zevk almıyorum bilgisayar oyununa döndü iş Stoch ne vursa gol heyecanı kaçtı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen Kaos'a katılıyorum ben de...Gençlerbirliği zaten geçen Sivas maçında 9 kişiyi yenemeyerek zoru başarmıştı...Şimdi de 6 yedi tam oldu...Bence toparlanmaları zor ilk 4 hayal onlar için...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Selcuk Dereli ; Maçta ilginç olan hususlardan birisi de cezalı duruma düşmesi söz konusu olan Serdar, Alex ve Baroni’nin gördükleri sarı kartlardı.
    Hadi Serdar’ın kartını bir kenara bırakalım. Ancak Alex ve Baroni bilerek kart gördüler. Çünkü pozisyonlarda isteseler sarı kart görmezlerdi. Hatta Alex gördüğü karttan sonra rakibine gülümsedi. Bu ne kadar etik ya da değil o da ayrı bir tartışma konusu olabilir, fakat geçen sezon değişen Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi, ceza durumunu düşünerek, bilerek sarı veya kırmızı kart gören futbolculara iki maç ceza verilmesini karara
    bağladı.

Alex ve Baroni bilerek kart gördükleri ve cezalı duruma düştükleri için ikişer maç ceza almalıdır. Disiplin Kurulu, ikişer maç ceza verirse bu futbolcular, Galatasaray derbisinde de forma giyemeyecekler. Bakalım Disiplin Kurulu, Alex ve Baroni’nin gördüğü kartlarla ilgili nasıl bir tavır sergileyecek.

Hadi bakalim tff yurekli ise verir cezalari =)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

2 maç gelebilir bilerek kart gördülerse.Gelirse de ortalık yine karışır
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu denilen dogru olabilir ama madde çok saçma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex rakip faulu yapılan yerden 10 metre ileride kullandığı için itiraz ederken gördü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Selcuk Dereli ; Maçta ilginç olan hususlardan birisi de cezalı duruma düşmesi söz konusu olan Serdar, Alex ve Baroni’nin gördükleri sarı kartlardı.
    Hadi Serdar’ın kartını bir kenara bırakalım. Ancak Alex ve Baroni bilerek kart gördüler. Çünkü pozisyonlarda isteseler sarı kart görmezlerdi. Hatta Alex gördüğü karttan sonra rakibine gülümsedi. Bu ne kadar etik ya da değil o da ayrı bir tartışma konusu olabilir, fakat geçen sezon değişen Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi, ceza durumunu düşünerek, bilerek sarı veya kırmızı kart gören futbolculara iki maç ceza verilmesini karara
    bağladı.

Alex ve Baroni bilerek kart gördükleri ve cezalı duruma düştükleri için ikişer maç ceza almalıdır. Disiplin Kurulu, ikişer maç ceza verirse bu futbolcular, Galatasaray derbisinde de forma giyemeyecekler. Bakalım Disiplin Kurulu, Alex ve Baroni’nin gördüğü kartlarla ilgili nasıl bir tavır sergileyecek.

Hadi bakalim tff yurekli ise verir cezalari =)

Tam olarak;

MADDE 38 BİLİNÇLİ KART GÖRME
    Müteakip müsabakalardaki ceza durumunu düşünerek bilinçli olarak sarı veya kırmızı kart
    gören futbolculara iki müsabakadan men cezası verilir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben kartları görmedim ama bilerek kart görmenin 2 hafta ceza gerektirdiğini bile bile kasti kart gördülerse trajikomik bir durum olur
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Selcuk Dereli Twit hesabindan yazmis ; Az önce fb-gb maçını tekrar izledim.hakem tolga özkalfa alex'in sarı kartı bilerek gördüğünü açık bir şekilde kenara söylüyor.

Not : Resmi hesabi olmasi lazim
    https://twitter.com/#!/selcuk_dereli

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

onun için raporda yer alması gerekiyormuş, öyle bir şey yer almadı. Fırat Gunayer böyle belirtti. Alex itirazdan kart gördü diye hatırlıyorum. Alex böyle çok sarı görüyor, aksini ispatlayamazsın. hadi ilk kez itirazdan sarı gördü diyelim Alex; yine neden itiraz ettin diyemezsin. Baroni'nin pozisyonunu hatırlamıyorum. onun için konuşamıyorum. ama dediğim gibi raporda yer almamış zaten..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007

Futbol bu taktik oyunu.Sarı kart sınırındasın bu hafta görmessen haftaya saçma bir kart gördün diyelim derbide yoksun(takımının en önemli oyuncularından birisin belkide en önemlisisin) tabii ki kart görürüm ben de olsam.Eğer bunların önüne gçmek istiyorsalar sarı kart yüzünden maç cezasını kaldırsınlar(ki buda saçma olur) yada insanların tercihlerine saygı duysunlar.

Şike vs. yüzünden bilerek kart görmek tabii ki suç olsun ama sonuçta bu taktiksel görülmüş bir kart ortada bir suç yok bilerek görmeside gayet normal bence.Kurallar ne der bilmem tabi.R.Madrid de böyle bir olay yaşamıştı onu daa saçma bulmuştum...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'de oynayıp keşke Galatasaray'da olsa dediğim tek oyuncu Stoch. Büyük kayıp Galatasaray için.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Fenerbahçe'de oynayıp keşke Galatasaray'da olsa dediğim tek oyuncu Stoch. Büyük kayıp Galatasaray için.
    Benimde Fatih Terim.

Bkz:Milan dönüşü Aziz Yıldırım'ın Terim'e teklifi...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yalnız şu da var sakatlıklar falan olmasa Stoch forma şansı bulamayacaktı.Geçen sene adam doğru düzgün top oynamadı.Bu sene de Dia sakatlanınca forma şansı bulmaya başladı.Az daha Aykut Kocaman'ın tercihleri yüzünden Stoch gibi bir adam kulübede kalabilirdi.Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı,taraftarın umudu varsa bunun sebebi Stochtur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yalnız şu da var sakatlıklar falan olmasa Stoch forma şansı bulamayacaktı.Geçen sene adam doğru düzgün top oynamadı.Bu sene de Dia sakatlanınca forma şansı bulmaya başladı.Az daha Aykut Kocaman'ın tercihleri yüzünden Stoch gibi bir adam kulübede kalabilirdi.Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı,taraftarın umudu varsa bunun sebebi Stochtur
    öyle bir şey yok Aygün. Aykut hoca geçen sene hep diyordu. Stoch'un şuanki fiziği bu lig için yeterli değil. onu gelecek seneye hazırlıyoruz.. Aykut hoca herşeyin farkındaydı yani geçen sezon Stoch'a dokunan topu alıyordu, artık öyle değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Geçen sezonki Stoch'la bu sezonki Stoch arasında da fark var. Geçtiğimiz sezon mücadeleden kaçan, en ufak müdahalede yerde kalan bir Stoch vardı. Geçtiğimiz sezon uzun süre oynatılmadığında Aykut Kocaman ona özel çalışma programı uyguladı. Güçlenmesini sağladı. Aykut Hoca'ya rağmen bu durumda değil Stoch, Aykut Hoca'nın katkılarıyla bu duruma geldi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Real Madrid olayında yanlış hatırlamıyorsam Mourinho yedek kaleciyi Casillas'a yolluyordu. Casillas da kenardan aldığı talimatı Ramos'a iletiyordu. Alex'in ve Cristian'ın gördüğü kartlarda bu tarz bir şey yok. Bilerek gördüklerini herkes tabi ki anlıyor ancak bilerek görmedik dedikleri takdirde de 2 maç ceza vereceklerin elinde hiçbir koz yok. Adaşımın dediği gibi çıkarırlar önüne Alex'in aynı şekilde kart gördüğü başka pozisyonu hiçbir şey denilemez. Cristian'ınki zaten arkadan çekmeydi, arkadan çekmeye Halis Özkahya haricinde sarı kart vermeyeni görmedim. Bunlar bir kenara bu bilerek görürse 2 maç ceza alır kuralı saçma. Oyuncu kart almak istiyorsa öyle ya da böyle alır. Topun önünde durarak almasına 2 maç ceza veririm diye tehdit edersen gidip rakibe ayarlı şekilde sağlam bir dalar yine kartını alır. Boşuna rakip oyuncunun canı acımış olur, oyuncu yine kart görme hedefine ulaşmış olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    öyle bir şey yok Aygün. Aykut hoca geçen sene hep diyordu. Stoch'un şuanki fiziği bu lig için yeterli değil. onu gelecek seneye hazırlıyoruz.. Aykut hoca herşeyin farkındaydı yani geçen sezon Stoch'a dokunan topu alıyordu, artık öyle değil.
    Dia sakatlanana kadar da oynamıyordu ki doğru düzgün.Dia sakatlandı adam oynamaya başladı.Dia sakatlanınca bi anda fiziği yeterli hale gelmedi ki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yanlış.Dia ilk oynayandı.Sonra sakatlandı Stoch iyi performans sergileyemedi ; Mersin maçı.Sonra Caner oynadı zaman zaman Stoch.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Haluk Yurekli ‏ @hyurekli
    Müteakip müsabakalardaki ceza durumunu düşünerek bilinçli olarak sarı veya kırmızı kartgören futbolculara iki müsabakadan mencezası verilir.

Böyle bir şey varmış sanırım ortada.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu durum bi tek alex için geçerli, baroni arkadan vurdu sarı gördü aynı şekilde Serdar'ın pozisyonda belli ama Alex'in olayı da raporlarda yokmuş onun için bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

İyi de bunu herkes yapıyor Alex'in ceza alması saçmalıktan ibaret olur bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Yanlış.Dia ilk oynayandı.Sonra sakatlandı Stoch iyi performans sergileyemedi ; Mersin maçı.Sonra Caner oynadı zaman zaman Stoch.

Fenerbahçe'nin tüm maçlarını izlemediğim için hangi maç neler oldu pek bilmiyorum Zaten aylardır 90 dk oynamamış adamın bir anda coşması beklenemez.Bu Caner de her yerde oynuyor.Sağ kanatta bile oynadı adam

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Geçen sezonki Stoch'la bu sezonki Stoch arasında da fark var. Geçtiğimiz sezon mücadeleden kaçan, en ufak müdahalede yerde kalan bir Stoch vardı. Geçtiğimiz sezon uzun süre oynatılmadığında Aykut Kocaman ona özel çalışma programı uyguladı. Güçlenmesini sağladı. Aykut Hoca'ya rağmen bu durumda değil Stoch, Aykut Hoca'nın katkılarıyla bu duruma geldi.
    Özel program uyguladığını biliyorum.Ama yine de geç kaldı bence.Dia da öyle ahım şahım bir futbol oynamıyordu.Stoch'u daha erken oynatmaya başlasa,form tutmasını sağlasa belki Fenerbahçe için çok daha iyi olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin tüm maçlarını izlemediğim için hangi maç neler oldu pek bilmiyorum Zaten aylardır 90 dk oynamamış adamın bir anda coşması beklenemez.Bu Caner de her yerde oynuyor.Sağ kanatta bile oynadı adam

Özel program uyguladığını biliyorum.Ama yine de geç kaldı bence.Dia da öyle ahım şahım bir futbol oynamıyordu.Stoch'u daha erken oynatmaya başlasa,form tutmasını sağlasa belki Fenerbahçe için çok daha iyi olabilirdi.
    Bilmiyorsan demek ki

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri