Simon Vukcevic miydi neydi tam hatırlamıyorum Karadağlı bir AMCydi. Özelliklere baksan Messiyi sollar ama hiç bir şey yapamıyordu. Özellikler bir bakıma hiç. Stochun uzun şutuna 17 verin sizde 1 tane atamaz ama siz Fenerbahçeye karşı oynarsanız 2 tane sallar. Öncelikle bunların düzeltilmesi lazım.
Stoch'un şut değerine gelince; 17 fazla bana göre. 15 yeterli hiç bir güncelleme yamasında bir adamın bi değeri 4 değer birden artmadı ki artmamalı da. Eğer artıyorsa oyunu hazırlayanlarda ve ya rapor verenlerde bir sorun vardırNeden 15 dediğimi sorarsanız; affetmiyor filan demişsiniz
bence çook rahat affediyor. Gününde olursa iyi ama 1 maç gününde 2 maç değil. En son ki maçta attığı 2 gole gelince; ilk gol için kimse bana çıkıp da şu gole bak dehşet gol gelişine doksana çaldı demesin. O gol bana göre yetenek işi filan değil. Ne düşünürseniz ne derseniz deyin. O POTANSİYEL şans golü. Kornerden mükemmel bir orta, stochun ayağına oturan top ve gol. O golü stoch hayatında 1 defa atar bi defa da atamaz. Diğer gole gelince azıcık şut yeteneği olan biri stochun attığı ikinci golü atabilir ki bu azıcık değer içi 15 yeterli hatta fazla bile diyebilirim. Eğer stoch böyle uzaktan atıyosa uzun şutundan değil içeri hızlı düzgün bir şekilde girişinden ve savunmaların azıcık hatasından. Aynı golü bize kopya kopya gösteriyor stoch. Atıyor mu atıyor ama öyle çat çat bi şey yok. Soldan topu al ceza sahasına 3 metre kala çaprazdan içeri girmeye başla tam yay çevresinden kaleye vur. Bunu kendine görev gibi işlemiş stoch. İçeri girdikten sonra da düzgün bir şut. 15 yeterli...