1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Stoch'un uzun şutları

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Stoch'un bu şutları kaleye ne kadar uzaklıktan attığı çok önemli, diyelim ki 35-40 metreden sürekli şut çeken bir oyuncu var. Bir de Stoch gibi 18-25 metreden şut atan bir oyuncu var -ki çekilen şut sayısı olarak yanılmıyorsam ilk yarıdan daha az şut çekiyor, ancak isabet oranı ve gol oranı yükseldi.- hangisi daha yüksek almalı diyebiliriz ?

Oyun motoru ceza yayı etrafından çekilen -yaklaşık 18-22 metre- şutları uzun şut olarak değerlendirmiyor diyebiliyorum, bunları finishing kapsamında sınıflandırıyor.

13 çok düşük gelebilir size ama 17-19'da çok yüksek. 17-19 verilirse çok alakasız yerlerden goller atabilir. Bunun önüne ancak oyuna bir ppm eklenirse -uzaktan şutlar için şu mesafeden çok iyi vurur gibi bir şey belirtilebilirse- doğru olur ya da finishing değeri artırılabilir. 15 civarı bir finishing değeri ile istenen profil elde edilebilir.
    ben de böyle düşünüyorum. zaten uzun şutunun değişmediği daha önce açıklandı. yeni yamayı bekleyip Stoch'u oynattıktan sonra karar vermek daha sağlıklı olacaktır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kalkıp ligimizdeki adamları EPL veya başka bir ligin oyuncularıyla karşılaştırırsak işimiz var demektir.En iyisi beklemek ve kaç olduğunu görmek bende 18 felan olmalı diye düşünüyorum bu tabi herkese göre değişir.Ancak Stoch'u savunacak iyi sağ bek arıyosanız milli takımındada attı golünü ki Gökhan ligimizin en iyi sağ beklerinden birisi,ayrıca Galatasaray maçındada direkten dönen bir topu vardı.Stoch şutları artık ne olacağı belli olmayan bir olay

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri