Transferlerin bir çoğu gereksiz. Sana Oğulcan Gökçe'yi öneririm güzel bir defans oyuncusu 19 yaşında falan olması lazım. 2 seneye kadar 11 oyuncusu olur...
Transferlerin bir çoğu gereksiz. Sana Oğulcan Gökçe'yi öneririm güzel bir defans oyuncusu 19 yaşında falan olması lazım. 2 seneye kadar 11 oyuncusu olur...
bu sene biraz kafam dahaldı gitti bazı gereksiz transfer olmuş olabilir busenesagolasın dostum o önerininle ilginecem
![]()
self
![]()
ögrenmişsin Stilimi benim
valla iyi bir oyun oynayıp takımı iyi çok iyi biryerlere getiremeycegime küçük şüpem olsaydı oyunculara oynatıp israretmezdim oynatmaya tahmin ettigim düşündügümden daha kısa sürede takım oyununa çevirdik işi ve maçları kazandık güzel oyunlarımızla takım oyunuyla kaldırdık şampiyonlar ligini biz
![]()
Çok Önemli Bir OYuncumuzu satmak Zorunda KAldık ::/ teklif iyi geldi çok önemli bir parçasıydı takımımızın hemde oyuncuyu rakip olacagımız takim aldı çokbüyük güç kazandı kadrosu bakalım yenmeyi başarabilcekmiyiz onu :/
city mi aldı kimi aldı
AVRUPANIN EN İYİ TAKIMLAR SIRALAMASINDA 26. SIRAYI ALDIK..
adobe mi kullanıyosun resime çerçeve yapmk için
3.Sezon]
..:: Fikstürümüz ::..
Last edited by Gratel : 05.Mart.2012 at 20:28
yuhhh Kim çekti o fikstürü ilk maç fenerle![]()
Dedem bile oyunda 1. devreyi bitirmişti ligde yine kimi alıyon![]()
Transferlere Yorum Yapan yok mu ::
kadro 60 kişilik oldu muve transferler çok fazla her zaman ki gibi ama çok kaliteli oyuncular avrupada 1-2 maç oynatsan kat ve kat fazlasına satarsın
![]()
Bomba Transferler Yolda..![]()