Sayfa 7 / 43 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Savunma sadece savunma oyuncuları ile yapılmaz.Bu unutulmamlı.Hucum çok iyi olsaydı Burak'ın yanında başka isimlerde gol atardı.Daha bir kafa golü yok adamın gollerin hepsi at koş vur gol şeklinde bunu yapamadığımızda gol atamıyoruz bunları görüyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Vittek antremana cikmis

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kıl döner falan gider yine çok kalmaz : )

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hakketen oyle ilk sayilarini hatirliyorum hatta verdikleri Jefferson posteri halen duruyor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...Detay&IND=9987

Kadın taraftarlarımızıda tebrik ediyorum.Desteğe devam.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Onur ile de sözleşme imzalanmış.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bugun resmi imzalarda atildi cok sukur

Onur ve Alanzinho sözleşme uzattılar
    Bu habere 26 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Onur ve Alanzinho bugün düzenlenen törenle sözleşmelerini uzattılar.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine katılan Yönetim Kurulu Üyemiz Recep Denizer, her iki sporcunun da bugüne kadar kulübümüze önemli katkılarda bulunduklarını belirterek, “Attıkları imzalarla bunu pekiştireceğiz. Uzun yıllar her iki kardeşimizden de Trabzonspor’a hizmet bekliyoruz. Tüm Trabzonspor camiasına ve sporcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın” diye konuştu.
    Onur’la 5, Alanzinho ile 2 yıllık sözleşme imzalandığına değinen Denizer, “Özellikle Onur’a Trabzonspor camiası olarak teşekkür etmek istiyoruz. Kulübümüzdeki dengeleri bozmamak adına kendisi büyük özveride bulunmuştur” ifadelerini kullandı
    Kulübümüzle mukavele yenileyen Onur ise şunları söyledi: “Bugün gerçekten benim için önemli gün. Çok mutluyum. Sonuçta kendi evimde kaldım. Tekrar sözleşmemi uzattım. Bunun büyük mutluluğunu yaşıyorum. Her şey güzel. Sayın Başkan’a, yöneticilere, sevgili menacerime, bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kulübümüzün büyüklüğünü biliyorum. Bu zamana kadar elimden gelenin en iyisini yapmak için çabaladım. Hırsla çalışmalarıma devam edeceğim. Trabzonspor’da oynamak çok büyük ayrıcalık. Bu ayrıcalığı en iyi yaşayanlardan biriyim. Duygularım tarifsiz. Böyle bir camianın yanımda olduğu için herkese teşekkür ediyorum”.
    Onur, Tolga ile rekabeti konusunda ise, “Sakatlığım süresi içinde Trabzonspor Kulübü’nün başta başkan ve yöneticileri olmak üzere herkese beni dünyanın en iyi doktoruna gönderdikleri için teşekkür ederim. Bana ne kadar değer verdiklerini ve sahip çıktıklarını biliyorum ama en iyi örneği budur. Tolga abi önce çok iyi bir abi, insan ve iyi bir kaptan. Şu anda kendimi her şeyimle hazır hissediyorum. Şans gelirse kaldığım yerden tekrar devam etmek istiyorum. Aslında Bora abi ve Zeki’yi de katarsak çok iyi 4 kalecimiz var. Büyük takımların hedefleri büyük olduğu için iyi kalecileri olmak zorunda. İyi kaleciler sıkıntı değil Trabzonspor için şans. Rekabet her zaman takıma kazandırır. Elimizden geldiğince en iyi şekilde çalışıp o formayı alnımızın akıyla terleteceğiz” dedi.
    Brezilyalı oyuncumuz Alanzinho ise şu değerlendirmelerde bulundu: “3 yılın üzerine yeni sayfa açıyorum. Bunun için çok mutlu ve memnunum. Mutluluklarla ve çok güzel deyimlerle geçen 3 yılı geride bıraktım. Kulüp ve şehirdeki insanlar beni çok iyi sahiplendiler, sürekli yardımcı oldular. Buraya büyük bir aidiyet duyuyorum. Türk futbolunda bu kadar önemli yeri ve futbol geleneği olan bir yerde devam etmek, buranın parçası olmak benim için büyük onur. Yeni açılan bu sayfada umarım katkılarım daha üst seviyeye çıkar”.
    Alanzinho 2013 – 2014, Onur ise 2015 – 2016 sezonu sonuna kadar kendilerini Trabzonspor’a bağlayan sözleşmelere imza attı.

Diğer Fotoğraflar

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Rahatladım şu Onur'un imzası ile.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hasan Yener: Burak, Avrupa'da futbol oynayacaksa Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Manchester City, Arsenal gibi takımlarda oynar.

Arsenal tamam neysede oburleri imkansiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Torres Chelsea'de oynuyorsa Burak'ta oynar

Hasan Yener biraz uçmuş.Bırakın Avrupa'da kimde oynayacağını siz elinizde tutun adamı yeter.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Burak'ın isminde de Fernando gibi birşey olsaydı Antalyaspor'dan giderdi Chelsea'ye. Bu tür handikaplarımız var maalesef.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Hasan Yener: Burak, Avrupa'da futbol oynayacaksa Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Manchester City, Arsenal gibi takımlarda oynar.

Arsenal tamam neysede oburleri imkansiz.

burak bu saydigi takimlarin tribünlerinde oturabilme firsati bulursa öpüp basina koysun bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Burak'ın isminde de Fernando gibi birşey olsaydı Antalyaspor'dan giderdi Chelsea'ye. Bu tür handikaplarımız var maalesef.
    abartmayin bence.. torres kötü performans sergiliyor olabilir ama torres herzaman torrestir adamin belli bir kariyeri var atleticoda ispanya milli takiminda attigi goller hala akillarda cok önemli gollere imza atmis.. burak daha gecen sene parlamis bir oyuncu avrupaya gitmesini cok istiyorum gitsede görsek ne numarasi var avrupada büyük liglerde rotasyon topcusu olmaktan öteye gidemez öyle ahim sahim bir yetenegi yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ne adamlar var çok yenetekli olmasalarda büyük paralara transfer olabiliyorlar.Ben onu espri mayetinde söyledin ancak di canio'da haklı bence.Bizim ülkemizdeki oyuncuların piyasası yok denecek kadar düşük.Arda misal başka milletten olsa 12 değil 22'ye giderdi.

Burak o kadar da kötü değil fizik yapısı iyi bir oyuncu yetenek olmasada oyun zekası ve fizik çok önemli kriterdir.He Burak'tan bir cacık olmaz bende diyorum ama izlemeden yorum yapmak acımasızlık olur.Nasıl ki Fatih burdan Kral olarak gitti sakatlıklar yaşamasaydı daha iyi işler yapabilirdi Burak Fatih'den daha erken gitmiş olur sezon sonu giderse biryere ve başarılı da olabilir.Ama Tuncay'ımız gibi oda vasat bir kariyerle eninde sonunda geride dönebilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    abartmayin bence.. torres kötü performans sergiliyor olabilir ama torres herzaman torrestir adamin belli bir kariyeri var atleticoda ispanya milli takiminda attigi goller hala akillarda cok önemli gollere imza atmis.. burak daha gecen sene parlamis bir oyuncu avrupaya gitmesini cok istiyorum gitsede görsek ne numarasi var avrupada büyük liglerde rotasyon topcusu olmaktan öteye gidemez öyle ahim sahim bir yetenegi yok.
    Antalyaspor ve Genç milli takımlarda oynarken elimden geldiğince izliyordum Burak'ı. Burak'ın genç yaşına rağmen sahip olduğu fizik, güç birçok yaşıtının çok çok üstündeydi. Batuhan Karadeniz örneği var, genç takımlarda fiziği ile ön plana çıktı. Ama üst seviyeye çıkınca dökülüyor. Burak Yılmaz çok yönlü bir futbolcuydu gençken. Sırıtmadan savunmanın ortasında, orta sahada oynadığı maçlar da var.

Aslında Torres, Burak ismine ya da Chelsea'ya takılmamak gerek. Genel Türk oyuncularının sorunundan bahsetmek istedim. Daha önce Chelsea kadrosunda bulunan Miroslav Stoch, şimdilerde en azından yedek kadroda bulunan Gael Kakuta, Matej Delac gibi oyuncular hangi başarı ile Chelsea'ye transfer olmuş? Genç Milli takımlarla başarıları var. Ama bu çok önemli bir kriter değil transfer edilmeleri için. Yetenek varsa herhangi bir başarı önemli değil. Abdullah Avcı'nın çalıştırdığı 17 yaş altı milli takımımızdan kaç oyuncumuzu dışarıya gönderebildik? O takım bizim değil de bir Hırvatistan ya da Çek Cumhuriyeti olsaydı kaç oyuncusu büyük takımları kadrosuna katılırdı? Tartışmanın dönmesi gereken yer bu konu başlığı değil aslında ama dikkat çekmek istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ne adamlar var çok yenetekli olmasalarda büyük paralara transfer olabiliyorlar.Ben onu espri mayetinde söyledin ancak di canio'da haklı bence.Bizim ülkemizdeki oyuncuların piyasası yok denecek kadar düşük.Arda misal başka milletten olsa 12 değil 22'ye giderdi.

Burak o kadar da kötü değil fizik yapısı iyi bir oyuncu yetenek olmasada oyun zekası ve fizik çok önemli kriterdir.He Burak'tan bir cacık olmaz bende diyorum ama izlemeden yorum yapmak acımasızlık olur.Nasıl ki Fatih burdan Kral olarak gitti sakatlıklar yaşamasaydı daha iyi işler yapabilirdi Burak Fatih'den daha erken gitmiş olur sezon sonu giderse biryere ve başarılı da olabilir.Ama Tuncay'ımız gibi oda vasat bir kariyerle eninde sonunda geride dönebilir.
    Bence biz biraz milliyetçi düşünüyoruz. Bizden kaliteli oyuncu çıkmayınca; "yabancı olsa daha çok verirler" deniyor. Ama Shaqiri mesela kaç paraya gidecek Bayern'e? Arda'dan daha az bonservis verdiler.

Türk oyuncular arasında bu büyük takımlarda oynayacak oyuncu yok. Şuan itibariyle yok. Önceden illa ki vardı. Adamlarda bunu biliyorlar. Manchester, Arsenal, Chelsea, Liverpool, City, Real Madrid, Barcelona, İnter, Milan vb. büyük takımlar 20 M $ verdiği adamı direk 11 oynatmak ister. O takımlarda oynayacak Türk oyuncu yok. Olsa bile o kadar etmez çünkü art arda o kadar maç çıkaramaz.

Hemen bir örnek daha vereyim:

Güiza'ya tam 14 Milyon Euro ödedik. 1. sezon sonunda satmak istesek 8-12 M Euro arası bir fiyata elimizden çıkarırdık. Ülkeye alışamadı, eşinden ayrıldı o sebeple kötü sezon geçirdi vs.

Ama Burak Yılmaz 14 Milyon Euro'ya Arsenal'e gitse ve bir şey yapamazsa bitti o iş. 5 Milyon $ bile veren çıkmaz. Arsenal'in elinde patlar. Birazda bu yönden dolayı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Benim bahsettiğim şu an yapacağı transfer değil, daha gençken gidememesi üzerineydi. Sizin bahsettiğiniz farklı bir konu.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post

fatih ile burak ayri tipte oyuncular... fatih tam anlamiyla gercek bir forvetti bitiriciligi hava toplari ve ikili mücadelelerdeki üstünlügü ile.. fatihin hatasi rusya ligine gitmekti gerci bence o kadar da kötü degildi sonucta kazandigi bir uefa kupasi var... burak ise aslinda tam anlamiyla santrafor degil fakat senol hoca buragi nerede nasil kullanacagini cok iyi bildigi icin adama bu kadar gol attiriyor... o sayilan takimlarda oynamak icin fizige sahip olmak yetmiyor iste kariyerde önemli...

@ di canio

benim söylediklerim zaten genc oyuncular icin gecerli degildi.. türkiyeden kakuta gibi stoch gibi yüksek potansiyelli oyuncular ciktida chelsea mi almadi? son 20 yilda bir tek muhammed cikti onuda bjk birakmadi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

türkiyedeki sorun alt yapida.. alt yapida taktik anlaminda egitim cok az veriliyor avrupada ise tam tersi... bu nedenden dolayi genc starlarimiz elit takimlarda oynayamiyor.. neden türk ümit milli takiminda oynayan oyuncularin cogunlugu gurbetci? iste bundan dolayi...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by di canio View Post
    O zaman ismini Burock yapsın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    O zaman ismini Burock yapsın
    http://forum.turksportal.net/vb/show...94#post2208094

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Avrupa'daki gazeteler Burak Yılmaz'ı övmeye devam ediyor.

http://www.htspor.com/futbol/haber/7...mos-durduramaz

Altta bir yorumda 'Sag ic plaseden baska vurusu olmayan anadolu ve katardan baska yerde top oynayamaz ' yazıyor.Adama o kadar çok katılıyorum ki bu sezon belkide yüz kez yazdım.Karşı karşıya kalınca bu adam neden başka stil denemiyor anlamıyorum vurmayı bilmiyor mu napıyor?

En yakın örnekleri Bjk maçı Cenkle 3 kere karşı karşıya kaldı hepsi yerden sağ iç plase ve Cenk kurtardı.Gs maçı yine attığı golde sağ iç bıraktı hemde kaleci baya öndeyken.O top köşeden girmeyip direktende dönebilirdi.Artık vuruş sitillerinide geliştirse iyi olur gerçekten bir yere gidemez böyle.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Trabzonspor-Fenerbahçe maçını Fırat Aydınus yönetecek

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Firat Aydinus'a hic ihtimal vermiyordum ama onu vermisler hayirlisi diyelim

Gecen hafta en iyi hakemimizin performansini gordukten sonra, Aydinusun performansini merakla bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tamam,artık bu maçta da bir kırmızı olmadı bir penaltı falan.Bakalım bu maçı kazanmamız nasıl engellenecek merakla bekliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor Resmi Sitesi

Çağlayan’da devletin polisine taşlarla saldıran, kendi sahalarında oynanan müsabakada rakip takım teknik direktörünün ve yardımcısının başını yaralayan, ilk maçımızda kalecimiz Tolga Zengin’e atılan cisimleri, daha da önemlisi Başkanımız Sayın Sadri Şener’e koro halinde edilen küfürleri hiçe sayan bir bakış açısının Trabzonspor Kulübü’yle yönetimini sorgulaması haddine değildir.

Türk futbolunu yeşil sahalardan alıp adliye koridorlarına taşıyan, Metris’i spor sayfalarına manşet yaptıran, Avrupa’da itibarımızı düşüren, yine mahkemede kulübümüzün avukatına hakaretler edip, daha sonra da hiçbir olay yaşanmamış gibi Trabzon’a gelen yöneticilerin artık sporumuza kazandıracakları hiçbir artı kalmamıştır.

Trabzonspor Yönetim Kurulu

Ovv

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Trabzonspor Resmi Sitesi

Çağlayanda devletin polisine taşlarla saldıran, kendi sahalarında oynanan müsabakada rakip takım teknik direktörünün ve yardımcısının başını yaralayan, ilk maçımızda kalecimiz Tolga Zengine atılan cisimleri, daha da önemlisi Başkanımız Sayın Sadri Şenere koro halinde edilen küfürleri hiçe sayan bir bakış açısının Trabzonspor Kulübüyle yönetimini sorgulaması haddine değildir.

Türk futbolunu yeşil sahalardan alıp adliye koridorlarına taşıyan, Metrisi spor sayfalarına manşet yaptıran, Avrupada itibarımızı düşüren, yine mahkemede kulübümüzün avukatına hakaretler edip, daha sonra da hiçbir olay yaşanmamış gibi Trabzona gelen yöneticilerin artık sporumuza kazandıracakları hiçbir artı kalmamıştır.

Trabzonspor Yönetim Kurulu

Ovv
    Devletin Polisi: Gerekirse mermi kullanın (Fenerbahçe taraftarlarına karşı amirleri polislere söylüyor)

Geçen sene Yunus Yıldırım'ın başı hangi maçta ve hangi stadda yarıldı. Açın bakın araştırın.

Kendi kalecisine su şişesi fırlatan kaç kulüp var açın araştırın.

Trabzonspor'a gelen yönetici ha? Daha bırakın Trabzon'a gelmeyi bu açıklamadan sonra paf takımımızdan bile oyuncu alamazsınız

Yönetim gereken açıklamayı yapacaktır.
    Last edited by Bekq : 03.Nisan.2012 at 20:30 Reason: imla

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Hoş değil bu gidişat. Bir taraf açıklama yapıyor. Diğeri Metris diyor, adliye diyor bel altı vuruyor. Gittikçe seviye düşüyor. Diğer tarafın daha ağır bir cevap vermesi bekleniyor. Bu iki taraftan olmayan biri ise ovv diyor, ağzı tavana vuruyor. Budur hal-i pür melalimiz.

Sayfa 7 / 43 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri