Originally Posted by
KanaKe
abartmayin bence.. torres kötü performans sergiliyor olabilir ama torres herzaman torrestir adamin belli bir kariyeri var atleticoda ispanya milli takiminda attigi goller hala akillarda cok önemli gollere imza atmis.. burak daha gecen sene parlamis bir oyuncu avrupaya gitmesini cok istiyorum gitsede görsek ne numarasi var avrupada büyük liglerde rotasyon topcusu olmaktan öteye gidemez öyle ahim sahim bir yetenegi yok.
Antalyaspor ve Genç milli takımlarda oynarken elimden geldiğince izliyordum Burak'ı. Burak'ın genç yaşına rağmen sahip olduğu fizik, güç birçok yaşıtının çok çok üstündeydi. Batuhan Karadeniz örneği var, genç takımlarda fiziği ile ön plana çıktı. Ama üst seviyeye çıkınca dökülüyor. Burak Yılmaz çok yönlü bir futbolcuydu gençken. Sırıtmadan savunmanın ortasında, orta sahada oynadığı maçlar da var.
Aslında Torres, Burak ismine ya da Chelsea'ya takılmamak gerek. Genel Türk oyuncularının sorunundan bahsetmek istedim. Daha önce Chelsea kadrosunda bulunan Miroslav Stoch, şimdilerde en azından yedek kadroda bulunan Gael Kakuta, Matej Delac gibi oyuncular hangi başarı ile Chelsea'ye transfer olmuş? Genç Milli takımlarla başarıları var. Ama bu çok önemli bir kriter değil transfer edilmeleri için. Yetenek varsa herhangi bir başarı önemli değil. Abdullah Avcı'nın çalıştırdığı 17 yaş altı milli takımımızdan kaç oyuncumuzu dışarıya gönderebildik? O takım bizim değil de bir Hırvatistan ya da Çek Cumhuriyeti olsaydı kaç oyuncusu büyük takımları kadrosuna katılırdı? Tartışmanın dönmesi gereken yer bu konu başlığı değil aslında ama dikkat çekmek istedim.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...