ya M.City Çıldırdı Nerde İyi Oyuncu var alıyor hemen.. misal doumbia yı 40M euro aldı yaWorld Süper Cup Çook Zor Geçicek
![]()
ya M.City Çıldırdı Nerde İyi Oyuncu var alıyor hemen.. misal doumbia yı 40M euro aldı yaWorld Süper Cup Çook Zor Geçicek
![]()
HADİ AÇIKLA BOMBA TRANSFERİ
Crash dump hatası verdi :// yoksa 3 oyuncuyuda kadroma katmışdım şimdi gene ugraş işde..://
ohbe hele şükür bomba transferi gerçekleşdirdim yanında 2 3 transfer daha var onlarda gerçekleşsin paylaşacam.. buarada M.City Transfere doymuyor yandık valla![]()
![]()
Son kadronu ne zaman vericeksn
3 Transferide Geçekleşdirmek üzereyim bomba transferler![]()
Transferlerinin hepsi 10 numara.Ama çok transfer yapıyorsun![]()
Bomba dediğin Salomon Rondon'muyduO kadar forvet denedim ama hiç biri Yarmolenko gibi olamadı :S:S
rondon,thiagosagolasın tavsiyen için takipdeyim onu zaten şartlar olgunlaşmıyor..
sözleşme imzalamak istemiyor suan ona gerekli yogunluguda gösteremediydim bundan sonra daha yogun çalışmalar yaparız ona karşıda
buarada dortmundaki tam joker oyuncu olan kevin koß.. bilmem ne vardı
900k alabiliyormuşuz ya kaçırdık onu
Tüh
İyi tranferler ama yavaş ielrliyorsun gibime geldi
[YOUTUBE="TmdPerLSHvk"]Andriy Yarmolenko[/YOUTUBE]
Yarmolenko İle Transfer Görüşmeleri Başlamıştır Şartlar Olgunlaşırsa Alabiliriz heran
m.city transferlerini koyabilir misin ?
ayrıca transfer historyi senin ve m.city nin.
acayipbirşey oluyor her önüne gelen iyi oyuncuya çokyüksek para teklif ediyor M.city ama futbolcular sözleşmeyi beyenmiyor doumbiadan sonra G rosside beyenmedi sözleşmeyi iptaloldu şimdi JOvetic de rotası m Cityin..
![]()
onuda alamaz inşallah
![]()
Serbest Olarak Kadromuza Edilmiştir
Tecrübeli Bir oyuncuda var oda Kadromuza Dahil Olabilir aslında 2taneler![]()
Fikstürümüz
Birazdan Tottehanm(Hazırlık) Maçına Giriyorum.. Sizce Skor Neolur?![]()
Maçın SOn DÜdüğü Çaldı.. Maçda Toplam 5 Gol var.. Eski Kalecimiz Muslera Tottenham Takımının Kalesindeydi.. ayrıntılar hazırlanıyor Birazdan..
Hazırlık Maçı
11Ler:
Sonuç:
Maça Hızlı Başladık Tabi İlk kez yanyana oynuyan bir 11di ilk yarı sıkıntısını gördük.. chamosta hafif sakatlıkgeçirdi.. rakip kalecsinde muslera çokiyiydi ama 2 yarı yavaşdan oyuncular ısınmaya başladı birçok oyuncumuzuda denemiş olduk bu maçda çogunun performansı iyiydi dogrusu![]()
MAÇIN HD GOLLERİNİN VİDEOSU
[YOUTUBE="e6uc57zLkuU"] GALATASARAY - Tottenham[/YOUTUBE]
Maçın Yıldızı: Salomon Rondon Puanı: 8.2
yabancıı sıınıırlamasıı mıı kalktıı acaba merak ettıım de