1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: Steam'den Büyük İndirim: FM 2012 11.99$, İkinci Oyun 7.49$ (Cumaya kadar)

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    Merhaba Heracles,
    olayı sanırım yanlış anlamışınız.İstediğiniz oyunu "hediye" alamıyorsunuz,sadece fm 2012 için geçerli bir durum ve şöyle bir şart var ortada:Sadece eğer oyunu orjinal olarak kullanan biriyseniz,istediğiniz arkadaşınıza(steam üzerinden add as friend felan yapacaksınız işte kullanıcıyı) 7,5 dolar yada 5 sterlin ödeyerek(bu ücreti siz ödüyorsunuz) fm2012 hediye ediyorsunuz Steam üzerinden.

Bu arada güncelleme yayınlandı steam üzerinden,hayırlı olsun
    Yok zaten FM'yi hediye olarak alacağım ama steam üzerinden almamıştım kutulu aldım. Şimdi 11.99 usd olarak gözüküyor. Kredi kartı ile alınca bir problem felan olur mu ? TL'yi kendileri çeviriyor mu ? Sanırım 21 TL yapıyor.

Edit: Neyse aldım, o kadar da sorun değilmiş
    Last edited by HeracLes : 08.Mart.2012 at 00:07 Reason: Aldım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Yok zaten FM'yi hediye olarak alacağım ama steam üzerinden almamıştım kutulu aldım. Şimdi 11.99 usd olarak gözüküyor. Kredi kartı ile alınca bir problem felan olur mu ? TL'yi kendileri çeviriyor mu ? Sanırım 21 TL yapıyor.

Edit: Neyse aldım, o kadar da sorun değilmiş
    neden aldınız anlaamadım açıkçası.Steam de kutunun içinden çıkan key i girdiğinizde olay bitiyordu zaten,istediğiniz zaman steam den indirebiliyordunuz

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    neden aldınız anlaamadım açıkçası.Steam de kutunun içinden çıkan key i girdiğinizde olay bitiyordu zaten,istediğiniz zaman steam den indirebiliyordunuz
    Hediye aldım arkadaşıma.

Mesaj Yetkileri