Hakan Balta çok mu hızlı , Zafer ?![]()
Hakan Balta çok mu hızlı , Zafer ?![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
hakan balta son maçlarda çok formda bence çok fit duruyor.
Terimin gelisiyle hakan balta tekrar eski performansina dondu diyebilirim , tek kotu yani tam orta acarken topu sag tarafa cekip bocalamasi![]()
Yahu ben Balta'ya kötü demedim ki zaten. Sadece Riera'dan o mevkide yararlanabiliriz dedim.
Hakan Balta hızlı sürekli bindiren bir sol bek değil ancak bu sene gözle görülür bir biçimde artış var formunda.Allah da nazarlardan saklasın.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Riera'yıda son haftalarda beğenmeye başladım yavaş yavaş ritmi tutturuyor
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Smartfootball adında bır şirkete bağlı, adı Ekundayo "Dayo" Ojo Solomon olan 18 yasında bır Nijeryalı denıyoruz su anda.
oyuncu hakkinda kisa tanitim ; http://www.smartfoot.eu/Players/Ojo/index.html
oyuncu hakkinda yazi ; http://westafricanfootball.com/2011/05/02/dayo-ojo/
ve kaynak ; http://www.supersport.com/football/n...tasaray_trials
nerde deniyoruz? paf takımdamı?
Evetaçiklama geldi
Galatasaray'ın Nijerya'dan denemek üzere Florya'ya getirdiği Dayo Ojo hakkında Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Müfit Erkasap açıklamalarda bulundu.
Fatih Terim'in takımın başına geçmesinin ardından altyapıda da büyük bir yapılanmaya giden Galatasaray'da çeşitli amatör takımların yanı sıra yurt dışından da bazı futbolcular denenmek üzere Florya'nın kapısından girmeye başladı. İlk olarak Nijerya basınında yer alan daha sonra da Türk spor basınının çeşitli organlarına da sıçrayan haberlerde, Galatasaray'ın Nijeryalı Dayo Ojo'yı Florya'ya getirdiği belirtilmişti.
Dayo Oja'nın Florya'ya gelişi konusunda en yetkili mercii olan Galatasaray Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Müfit Erkasap, konu hakkında Fatih Şamlıoğlu'na açıklamalarda bulundu. Oja'nın İstanbul'a dün geldiğini ve takımla bir antrenmana çıktığını dile getiren Erkasap, "Nijerya'dan Ojo'yı denemek üzere İstanbul'a getirdi. 18 yaşındaki oyuncu dün A2 Takımı ile bir antrenmana çıktı ve bugün de bir antrenmana çıkacak. Bugün ya da yarın hocalarımız kendisi ile ilgili bir rapor hazırlayacak ve bize sunacak. Daha sonra diğer şartları da inceleyerek kararımızı vereceğiz" dedi.
14 Mart Çarşamba günü Flora Metin Oktay Tesisleri'nde antrenmana çıkan Nijeryalı Ojo ile antrenmanın ardından sarı-kırmızılı takımın genç yeteneği Hüseyin Tokmak ile yakından ilgilendi. Oja, geceyi ise sarı-kırmızılı kulübün önemli bir yatırım yaparak oluşturduğu altyapı binasında geçirdi.
Galatasaray'ın geleceğinin altyapıda yetişecek olan futbolcuların elinde olduğunu ifade eden Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Müfit Erkasap, "Altyapın kategorilerinde gerçekten önemli bir değişim söz konusu. Öncelikle hedefimiz sporcularımızı eğitmek ve onlara yeteneklerini keşfetme fırsatı vermek. Hedeflerimize de gün geçtikçe ulaşmaya başladık. Galatasaray altyapısı eskiden olduğu gibi yeni dönemde de geleceği umutla bakılabilecek bir duruma gelecek" ifadelerini kullandı.
Müfit Erkasap scout ekibinden zaten arastiriyor inceliyor oyunculari ki oncedende izlemislerdir yani youtube falan degildir![]()
Galatasarayın nijeryada futbol okulumu var ?
Başka yerlerde de varmı fildişi gana vb.
heheyoutube baktım şimdi yok youtube'da
madem önceden izlediler kalsın denemeye gerek yok.yarım sezon kalsın
ismide güzelmiş tam futbolcu ismi
![]()
bilmiyorum artik nerden izledilerseoyuncu ile ilgili video vs"de yok izlerdik
![]()
Galatasaray'ın yurdışında İngiltere,Hollanda,Almanya ve Avusturalya'da futbol okulu var sadece![]()
Galatasaray'ın Beşiktaş ile sözleşmesi bitecek olan Sivok'a menajerler aracılığıyla teklif yaptığı öğrenildi
Seneye Sampiyonla liginde olacagimiz icin kadroyu genis tutmak lazim. Sanirim Serdar Aziz de bitmis. Sivok da gelirse müthis bi stoper 4lüsüne kavusuruz.
Sivok, bize yeni gelecek başkanla birlikte sözleşmesini uzatır ve kalır Beşiktaş'ta sanırım. Kalmazsa bile Avrupa'nın önemli takımlarından teklif alıyor, Türkiye'de kalacağını düşünmüyorum.
Bu arada, Aurelio ve Rüştü'nün de sözleşmeleri bitiyor. Hatırlatırız.![]()
Sivok'un gelmesi demek Semih'in oynamaması demek.Sivok gelmesin.Ama Serdar Aziz'i istiyorum.
Stoper'e yerli oyuncu alsak daha iyi olur bence...Sivok'a da hayır demem tabi Ujfalusi en fazla 1-2 sezon oynar Sivok'un ona göre daha fazla sezonu var iyi olabilir yani...
sivok ne yaaa? eğer avrupa ise amaç, kesinlikle daha kaliteli adamlar lazım
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sivok ne mi?Çek Milli takımının bankosu, Napoli'nin 'Beşiktaşla sözleşme imzalamasın da biz kapalım' diye kapısında yattığı, transfer olduğu sezon Mustafa Denizli ile birlikte şampiyon olduğumuz yıldan bu yana defansımızda sürekli banko oynayan ve bu sene de Egemen ile birlikte takıma kattıkları ortada olan bir isim Sivok ve Sivok ne öyle mi?
Merak etmeyin, size geldiği de yok zaten. Sivok'tan 1-2 gömlek üstteki adamlar da Avrupa'nın kalburüstü takımlarında oynuyor. Gidip onlarla uğraşın, Sivok klasınıza uymuyorsa.
Zamanında sakatlık yaşamasaydı Milan'a transfer olacaktı, fakat o olaydan sonra bize geldi. Bunu da biliyor muydunuz?
Servet ve Gökhan gidici. Serdar Aziz ile değişmeli oynayabilir. Ujfalusi gibi bir defans varsa genç oyuncuları takıma katmak lazım
Sivok'u şahsen çok beğeniyorum teknik bir oyuncu gelmesini isterim ama doğru bir haber değil gibi sanki.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Beşiktaş stoperleri arasında en çok zamanlama hatası ve adam kaçırma yapan oyuncu Sivok. Sevmezmiyim severim o ayrı. Ama heading muazzam ve top kapma muazzam.
eto'o bitmiş.