1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: Steam'den Büyük İndirim: FM 2012 11.99$, İkinci Oyun 7.49$ (Cumaya kadar)

Hybrid View

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Garanti ve Finansbank'ın Bankamatik Kartlarıyla Oluyor Ama Diğer Bankaların Kartları Oluyor mu Bilmiyorum
    İş Bankası Hesabına sahibim. Yarın banka ile görüşüp internet bankacılığını ve alışveriş varsa açtıracağım ama olmayabilirde. Orjinal oyuna sahip birisi bana hediye olarak alabilirse 3-5 fazlasını verebilirim. Hemde bana faydası dokunmuş olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Jaswege View Post
    İş Bankası Hesabına sahibim. Yarın banka ile görüşüp internet bankacılığını ve alışveriş varsa açtıracağım ama olmayabilirde. Orjinal oyuna sahip birisi bana hediye olarak alabilirse 3-5 fazlasını verebilirim. Hemde bana faydası dokunmuş olur.
    Dene bence steam üzerinden benim kartımda limit yoktu ancak oyunu satın aldım bende şaşırdım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Siz 4.5 lira için yanıyorsunuz ya biz napalım ateşe mi verelim kendimizi

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Dene bence steam üzerinden benim kartımda limit yoktu ancak oyunu satın aldım bende şaşırdım
    Parasında değilim işin ya. 15 dolara kadar çıkarım çıkmasına da. Tek mesele alınıp alınamaması. Denedim biraz önce de;

Ödeme işlemi tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Not: Bazen kredi kartı şirketleri bu işlemleri hesap ekstrenizde 'tutar' fakat sizden ödeme almaz. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki hataları düzelttikten sonra, lütfen tekrar satın almayı deneyiniz.

...diyor.

Mesaj Yetkileri