Originally Posted by PaVLeNKo Dikkat Çekici; Bence de dikkat cekici. Oyuncularin ozelliklerini asagi yukari ezbere bilmesem acaba biz mi yaptik bunlari derdim herhalde.
Araştırma Hakkında Sıkça Sorulan Sorular FM Taktik Şablonları Rehberi FM Taktik Yaratma Rehberi
Originally Posted by perpetua Bence de dikkat cekici. Oyuncularin ozelliklerini asagi yukari ezbere bilmesem acaba biz mi yaptik bunlari derdim herhalde. engin in tekniğinin 16 olması saçmalık olmuş.Ayrıca şu araştırmacılar cm de olsaydı ortaya kat kat kat daha iyi oyun ortaya çıkardı
Originally Posted by leave_992 engin in tekniğinin 16 olması saçmalık olmuş.Ayrıca şu araştırmacılar cm de olsaydı ortaya kat kat kat daha iyi oyun ortaya çıkardı Git bak bakalim Oyuncu arastirma bölümüne forumda teknigi kac?
Originally Posted by leave_992 engin in tekniğinin 16 olması saçmalık olmuş.Ayrıca şu araştırmacılar cm de olsaydı ortaya kat kat kat daha iyi oyun ortaya çıkardı Ben de 14 sende 16 mı ?
Originally Posted by leave_992 engin in tekniğinin 16 olması saçmalık olmuş.Ayrıca şu araştırmacılar cm de olsaydı ortaya kat kat kat daha iyi oyun ortaya çıkardı Zaten o profiller bize ait degil. Yukarida o resimleri ekleyen arkadas, kendi yaptigi yama ile oyunu actigi icin degerlerin oyle ciktigini belirtti. Eger o profilleri begendiyseniz kendisinden yaptigi yamayi istemeniz gerekli.
Forum Rules